Deletedmom62626 Azsekerlikahve evy baby yeni çıkan paket güzel ama çiş yapınca fena şişiyor Molfix pişik yapıyor net baby turco ıslak bırakıyor çocuğun etini goon pişik yapmıyor çiş yapınca da ıslaklık kalmıyor sismiuor
Elifdurununannesi Azsekerlikahve canım ben e bebegin baby me marka bezini kullanıyorum prima kadar çok kaliteli fiyat olarakta diğer bezlere göre çok uygun denemek istersen aklında bulunsun 🥰
Mervecan7 Azsekerlikahve Evy baby, Canbebe, Molfix, Sleepy bezlerini kullandık hiçbiri pişik yapmadı.
KUMSAL2020 Elifdurununannesi Sarı paketinimi aleo veralı olanmı canm bende almayı düşünüyorum indirimede girmiş
EMiracle Eğer sleepy pişik yaptıysa baby Turco da yüksek ihtimal yapar çünkü ikisi aynı fabrikada farklı marka olarak üretiliyor diğerini denemenizi öneririm 🤗
Elifdurununannesi KUMSAL2020 sarı paketli olanı kullanıyorum canım çok memnunum bilsem baştan beri onu kullanırdım
KUMSAL2020 Elifdurununannesi Tamm canm bende alıcam umarım memnun kalırım bugün 2 kez üzerine geçti sleppy kullanıyorum Hiç memnun kalmadım prima premıum kullandım ama baya pahalandı onlarda
laura_ Migrosun bezi minies tek geçerim efsane 18 aylık kızıma ilk başta Molfix kullandım hep taşıp pişik yapardı yerine minies kullandım hayran kaldım
Guzelkiziim Azsekerlikahve her bebek farkli, benim bebegime iyi gelen sizinkine iyi gelmeyebilir, deneyip goreceksiniz
mada Azsekerlikahve pişik önleyici krem kullandığınız sürece hiçbir beş pişik yapmaz diye düşünüyorum
mada Deletedmom62626 ama altını her değiştirdiğinizde düzenli olarak kullanacaksınız o zman sorun olmaz
HonKiPonKiDoNiNo Azsekerlikahve Hicbirini kullanmiyorum, surekli bez yolladigimiz bir aile var babyturco dogadan gonderiyoruz pisik sorunu pek olmuyor memnunlar..