kaynar mesajım silinmiş sizin cevaplarınızı da göremedim kusura bakmayın. Önce 6 aylık olmasını bekledim dişi erken çıkarmıştı atakları da atlamayı bekledim. Zaten kızımı sallamaya alistirmamistim memede yada kucağımda pat pısla yatardı. beşiğinde pıs pat yöntemiyle başladım onceleri kendi sesimle şöyle poposuna bacağına pat pat vururdum ilk gün on dakika ağladı sakinleştirmek için kucağıma aldım öptüm temas ettim ve 50 dakikada uyudu sonraki gunler ağlaması da kalmadı sadece dalcagi zaman mizildandi sakinleştirirce uyudu. Buna başlarken ilk yapmanız gereken bebeğiniz uyku rutinini belirlemek örneğin 7-7:30 uyanan bebeği 2-2,5 saat aralıklarla yatırmak günde üç uyku bı şekerleme uykusu yaptırabilirsiniz. Gece uykusuna en geç 21 de geçmiş olsun en kolay yol memede mayistirip besige koymak ve ilk günler temas anne bebek bağınız zedelenmesin ilk haftadan sonra azar azar teması kesin pıs pat yapın telefonda çok.var ordan açın elinizle besige pat pat tempolu vurun besigine ilgisini çeken bı uyku arkadaşı koyup gece Los ışıkta uyuyun bebeginizi