Pnaronur17 gece 3 te bide 6 ta kalkıyo bebeğim emzirdikten sonra mama veriyorum siz ne veriyosunuz ne zamana kadar gece mamaya devam edilicek acaba bırakmak istiyorum mamayı çünkü bu arada bebeğim 6 aylık 🤗
Araseymen Pnaronur17 anne sütü alıyorsa mamaya gerek yokki canım hem anne sütü verip hemde mamayi veriyorsun ?
Arifeeee Pnaronur17 Doktor kitabi bilgi olarak 6. Aydan sonra bırakılabilir dedi. Ama.dis zamanında emmesi rahatlatıyor dedi.Ben 8.5 gibi bıraktım. Yatarken mama, 11 gibi mama+ meme veriyorum bir daha beslemiyorum sabah uyanana kadar.
Dorukmomy Pnaronur17 doğduğundan beri sadece anne sütü aldı oğlum hala daha aynı vok şükür. Gece de ekstra birşey vermiyorum gün içerisinde ek gıdasını yiyor sadece o kadar
haziranin25i Pnaronur17 bebeğim 5 günlük 3 de ve 6 da uyanıyor geceleri mama veriyorum. Çünkü sütüm yeteri kadar gelmediği için 🥺 gündüzleri sütümü sağıp kaşıkla besliyorum doymadiginda mama takviyesi yapıyorum 🥺
Alvvv haziranin25i bebeğiniz henüz çok küçük 2 saatte bir uyandırıp emzirmek ya da mama vermeniz gerekiyor sarılık olmasın Allah korusun 40 ı çıktıktan sonra kendi kendine uyanmasını bekleyebilirsiniz ama henüz çok küçük annesi uyur kalır o siz 2 saatte bir beslemelisiniz
Kerem28 haziranin25i beş günluk bebek için a veriyorsunuz en az iki saate bir karnını doyurmaniz gerekmez mi sarılık olur Allah korusun
Alvvv Pnaronur17 benimki de 7 ayına girdi yeni. Ben de gece 4 5 saatte bir mama veriyorum sanırım yaşına kadar böyle gidilcek ben de merak ediyorum ne zamana kadar gidicek gece beslenmesi
Alvvv Alvvv gündüz ek gıda ama bütün gece de doyurmak lazım akşam içti sabaha kadar kalsın olmaz ki emen bebekler defalarca uyanıp emiyorlar mecbur biz de gece 2 bazen erken uyumuşsa 3 defa mama veriyorum
Hatice2626 16 aylık kızım halen gece yatarken birde 5 6 gibi uyandığında besliyorum. Vermesem uyanacak çünkü birdahada asla uyumaz aglıyor acıktıgı için
Tugcesilam Pnaronur17 bende meme ve mama olarak besliyorum ama geceleri genelde mama veriyorum uykusu bölünmesin diye
BKumsal Pnaronur17 En geç 9 buçukta yatırmaya gayret ediyorum. Emziriyorum uyuyor. Sonra gece saat 12 ye doğru mama yapip veriyorum. 2 - 3 saat içinde uyanıyor, emziriyorum. Yine uyanıyor sabaha karşı yine emziriyorum..