Alvida Anneler merhaba,kızımın bir bacağı çok az diğerinden biraz daha uzun sanki.Kalça çıkığı için ultrason yaptırmıştık bişey çıkmadı.Sonradan böyle biley olabilir mi başına gelen var mı😭 Bu arada pantolonunu çıkardım bi baktım bi paça daha uzun diğeri daha kısa diğer 1-2 pantolonuda öyle ve hep sağ taraf daha uzun .Oradan anladım ben😭 Var mı başına gelen
Rabiays Alvida canım benim bi arkadaşımın bebeği sen gibiydi 3ayında ortopediye götürdüler 5.ayına kadar bekledi çift bez önerdi falan sonra düzeldi ama muhakkak götür ihmal etme
bebisimbenm Alvida aynı şeyi bende bebeğinde hisettim dokunurken üst bacağına birinin daha uzun gibi geliyor bana eşim dr söyledim insanların ikontarafi eşit değildir dedi ama benim içimde rahat değil dr sorcam 😑 insallah normaldir ve şüphelerimiz boşunadır
Mom06 Alvida bi gidin yine hastaneye benm yeğenimin doktor birini kısa ölçtü baska doktor eşit demişti doktorlar bile yanılabiliyo
Feyz-al Benim kızım da 3.5 aylık kalça çıkığı ameliyatı ve eklem iltihabı için ameliayt oldu ameliyattan sonra bir bacağına basamıyor ve bir cm den az ince o bacağı . Doktorlara götürüyoruz hep fizik tedavi dediler sen de kesin götür bi ortapedi doktoruna erken teşhis olur inşallah
Alvida @Feyz-al Allah şifalar versin bebişinize.Ya biz baktırdık kalça çıkığı yok dediler.Şimdi bu nerden çıktı anlamadım bende
Mirve0109 @Alvida tek doktorla kalmayın cıkıklık yok der cıkar var der cıkmaz ıkıncı bı doktor kesınlıkle
hellomom Ben 30 yaşındayım. Bu zamana kadar yoğun olarak spor yaptım, profeyonel voleybol oynadım. Koştum, zıpladım vs hiç bir sorun da yaşamadım. İki hafta önce bir bacağımın diğerinden 1,25 cm kısa olduğunu öğrendim:/ inşallah bebeğinizde böyle birşey yoktur, varsa da sağlığını olumsuz etkileyecek seviyede değildir.
Alvida @hellomom İnşallah inşallah ya ailede de böyle bişey yok oysaki nerden çıktı bu şimdi bilemedim😞