Kuzeymirac Kizlar şokta yenidoğan bez var markasi bayb diye sanirim oyleydi 68 tanesi 30 tl olan yenidogan bezi kullanan varmi sizma yada iz yapiyirmu yeni dogan bez alicam uygun fiyatli onerilerini zi bekliyorum guzel anneler 🤗
Zhnce Kuzeymirac şok markasini bilmiyorum ama canbebe cok iyi fiyati digerlerine gore de uygun yada ebebek’in kendi markası da güzelmiş kullanan tanıdıklarım vardi Onlara da bakabilirsin
Barlasb10 Bebe land bize hediye olarak gelmişti 2 beden di yanlış hatırlamıyorsam 2 numara olmasına rağmen çok küçüktü sıkıyordu ve en kötüsü bizde pişik yaptı derhal bırakmıştım
Kuzeymirac Yavuzuannesi2012 yok canim suan prima kullaniyorum pahali oldugu icin degistirmeye karar verdim
Kuzeymirac [silindi] sizin gibileri anlayamiyorum malesef sıkıntin var senin belli yazim hatasi cokmu onemli ?
[silindi] Kuzeymirac yo estağfurullah tabi değil de yeni dovan bebeğim yok ama yeni dovan birleşik yazılır yani yenidovan diye. .d
tatlicianne Kuzeymirac bebe land içeriği temiz , yenidoğan ıslak mendilini ve şampuanını kullandım ama bezini denemedim bir paket deneyin zaten sık sık değiştiriliyor ilk zamanlar 😊
Merve43 Rumeysa1616 bize de premium care sonrası en iyi o geldi pişip sızıntı hiç yapmadı aslında ben goondan da çok memnun kaldim ama o biraz sızıntı yaptı bi de fiyat olarak da pahalı bi bez
Rumeysa1616 Kuzeymirac hayır canım Migros’un kendi bezi minies hatta yumuşatıcısıda var tavsiye ederim
hunilimomm Kuzeymirac biz bi kez denedik ama hiç memnun kalmadım hem sızdırdı bende cis kötü kokuyordu sanki günlerce almamışım gibi Canbebe kullandım diğerlerine göre daha uygun 1 yıl hiç sıkıntı vs yaşamadım