basaktpe12 Kızlar otomatik araba nasıl kaldırılıyor (çalıştırılıyor) yarın eğitime giricem her aba farklı oluyormus Fiat veya Toyota olacak araba
Htckrkybkr basaktpe12 vites p deyken ayağını frene bas. Sonra kontağı çevir arabayı çalıştır, vitesi d ye çek. Gaza bas😊
saripapatyam2 basaktpe12 ilk yapacağınız şey frene basmak.. frene basıp çalıştırıyorsunuz vitesi d ye atıp el firenini indirip yavaşça ayağınızı frenden çekiyorsunuz gaza basıyorsınuz.. sol ayağı kullanmak Yok sadece sağ ayak kullanıyorsunuz
Purposeless basaktpe12 Böyle nasıl öğrenicen pratikte öğrensen daha iyi olur aklın karışır 😂 Ama şunu söylüyeyim R geri D ileri P park N boş Diğerlerini hoca anlatır bunlar dışında her arabada harfler aynı değil mesela L20 var benim viteste araba yavaş gidecekse kullanıyorum 20 de falan veya yokuş yukarı çıkacaksam
Mommy_ basaktpe12 P den D ye alirken ayağınız frende olsun, sonra yavaşça cekin. Zaten kendisi gider hafif hafif sonra gaza basarsiniz. Debriyaj yok, vites yok bir alışınca çok kolay kolay kullanması.
basaktpe12 Nazli55x düz biliyorum 2017den beri kullanıyorum 😂 eşim otomatik yazdırmış bi kere kullandım Mercedes cla onda 3sene geçti üstünden yarın ilk defa kullanıcam bilmiyorum 😂
Maviyesil121212 Nazli55x 10 senedir araba kullanıyorum direksiyon sınavından 98 almıştım, şu an beni düz vites arabaya koysalar saf saf bakarım hiç bilmiyorum 😂😂😂
Deletedmom_36 basaktpe12 otomatik zaten cok basit merak etme manuel kullaniyormussun zaten heyecanlanma sakin ol☺️☺️
Maviyesil121212 basaktpe12 gaza basınca gidiyor frene basınca duruyor 😂😂 r geri demek n boşa al öbürü de (harfi unuttum) ileri. Çocuk akülü arabası gibi bir şey çok kolay 😂😂😂
Nik_mik_yok basaktpe12 ben manuel kullaniyorum ama arkadaşımın arabasında denedim otomatigi 🤣 frene baş, kontağı cevir, vitesi d ye al ,frenden çek ve gaza bas. Ben çok bocaladım manuele alışkın olduğum için. Boşta kalan ayağı ne yapacagimi şaşırdım 😁😁