Kızlar böyle bir tatlıyla yakın zamanda tanıştım tatlı dedigime bakmayın Allahın bir mucizesi resmen Belki bilenleriniz vardı Uğut tatlısı buğdayın çimlenip 18 20 saat kaynatılarak yapılmasıyla oluyor tamamen katkısız buğday ve undan oluşan bir tatlı tadına diyecek yok zaten ama asıl gelelim faydalarına
;
“”Mükemmel bir protein kaynağı ve bol miktarda beta karoten içeriyor. Yüksek oranda B1, B6, B12 vitaminleri, C, E, K vitaminleri ihtiva ediyor. Ispanaktan daha çok demire sahip olduğu için anemi (demir eksikliğine bağlı kansızlık) hastalarının kullanması tavsiye ediliyor. Başta magnezyum olmak üzere çok çeşitli mineraller içeriyor””
Bende buğdayın süt yapma özelligini bildigim icin böyle bir şeyin mutlaka etkisi olacağnı düşündüm ve 3 4 gündğr yiyorum ve size diyorum ki herşeyi bir kenara bırakın bundan alın! dün fazla su tüketemedim ına rağmen sütün arttıgnu farkettim her sabah 3 tatlı kaşığı üstünede ceviz fındık ekliyorum gün icinde yiyebilirsniz içinde şeker yok çok beğendim stok yapacağım
Toprak Doğal. diye bir marka migrosta satılıyordu ama internet sayfasıda varmış alın aldırın