Bsecill Birhemsireanne__ bu ürün pek bilinmez acaba bizim oralardan mısınız diye düşündüm. Afiyet şifa olsun çok güzeldir gerçekten uğudumuz
Edaege04 Benimde sütüm azalmıştı ne yaptıysam olmadı yarın ilk işim bunu almak olucak inşallah bendede işe yarar Allah razı olsun sizden de paylaştığınız için 😊
Birhemsireanne__ Edaege04 Ne demek internetten de alablirsinz ben şimdi sioariş verdim TOPRAK DOĞAL sitesi böyle ordan alablirsniz
Woody Birhemsireanne__ aynen öyle. Bakayım şekersizse kızıma da vereyim arada değişiklik olur az az 🙈
Birhemsireanne__ Woody evet şeker yok tamamen doğal bende tadım yapıyorum bebegme tadı lardan sonra vericem
Birhemsireanne__ maggie Evet arttırmasa neden yazayım Yaz googleye TOPRAK DOĞAL diye çıkan sayfaya gir canım arat uğut tatlısı diye al bir kaç tane 1 hafta sürekli ye artacağnı gör buraya yazacaksıncoj sağol diye
Eslemmomy Birhemsireanne__ bende sütten şüpheleniyordum da sonradan öğrendim ki vücut bebeğin ihtiyacı kadar salgılıyormus ama aklımda olsun bu karışım