Leonmam 10 aylik oglum kabiz cok zorlaniyo agliyo ne yapacagimi sasirdim artik bi fikir verin dedim kimse tek kelime etmemis dedikodu platformumu yardimlasma platformumu anlamadim 😡
derodunya Leonmam üç post açtım cocugumun dişi için sanki hepsi dün dogurmus dişi cıkan yok bir cevap vermemişler
Leonmam Hibou cinsellik icin acin acilan postlarda karsiniza gelen haydar dümen mi kaynana koca postunda gelenlerde psikiyatristmi hanimefendi derdimiz var yazdik ne bu gerginlik…
Mervee1 Hibou kimse doktor değil ama benim basıma geldi ilaç ismini yazacağım şimdi kendisine benim gibi basına gelip bir çok fikri olan insan olabilir burada
ilaysmom Leonmam zeytin yağı içirdiniz mi bol su içebiliyorsa birde kabız bebekler için tarifler var ayına uygun olanlardan yapabilirsiniz zor oluyor kabızlık küçük yavrulara
Emine0326 Leonmam ben kimyon çayı içiyorum bir kaç kaşık birde yulaf veriyorum faydasını gördüm deneyin isterseniz biz 7 aylığız ama
fatos97 hakiki zeytintağı veriyordum ben bide poposuna sür aynı zeytinyagından içşne doğru faydasını göreceksin allahın izniyle
Hibou Leonmam Hayır anlamıyorsunuz yada anlamak istemiyorsunuz :) Ben gergin değilim siz bir nefes alın öncelikle. Çoğu anne burda evli barklı ve normal olarak bir cinsel hayatı var herkesin kaynanası eşi var ama herkesin çocuğu kabız değil 😇
Uygarpinar Leonmam kayısı hoşafı,zeytinyağ bunları denediniz mi birde bol sıvı içirmeye kefir gibi probıyotık içeren ürünler tüketmeye çalışın.
Leonmam Uygarpinar iciriyorum hepsini ozellikle kefir ama süt vermeye basladiktan sonra daha kotu oldu süt kabiz yapar mi cok şaşkınım
Guzelkizimbenim Leonmam kayısı pişirin ezin yedirin komposto şeklinde yapıp icirin armut suyu içirin zeytinyağı verin bunları duymuştum bende
Tektanem_000 Leonmam kulak çöpünün ucunu zeytinyağına batır ve poposuna hafif geçir sadece ucunu ama sinyal verip işe yarayacak canım
Mom28 Leonmam arama yerinde kabızlik yazsaydıniz keşke birsuru post var.Post acitiginizda cevap gelmese bile.kendiniz yazıp üste cikarin
Smyrnaasimrani Leonmam doktor muyuz biz kardeşim kayisi verin probiyotik yoğurt verin hiç yapamiyorsa acile götürün lavman yaparlar. Herkesin bilebilecegi şey bu kabıza ne verileceği. İş bu kadar ciddiyse her şeyi denediginiz halde yapamıyorsa ancak doktor çözer.