Deletedmom_297 Kızlar prima kullanıyorum doğduğu günden beri bugun bir arkadasım bebeğine zarar veriyorsun büssürü kimyasal var dedi ama bende dokusunu inceliğini seviyorum bazen aktif bazen premium serisi alıyorum karışık sizce ben kızıma zarar vermiş mi oluyorum kendimi kötü hissettim baya Ne gibi bir zararı olabilir ki ? Kızım 6 ay 24 günlük
thelake Deletedmom_297 Aman her beze her mamaya ayrı bisey diyolar her kafadan bi ses ne kullanacağımızı şaşırdık artık
suzinakpesrev Deletedmom_297 sacmalamayin boyle biseye nasil inanirsiniz? P&G dunyada pazar devi prima da listebasi olan urunlerinden. Zararli bir kimyasal ile kendi kurumsal kimliklerini karalarlar mi?
Gizemre Deletedmom_297 Evet kimyasalı biraz Yüksek ama çoğu anne tercih ediyor ben sleppy kullanıyorum çok memnumum 😊
Ftmsnny Deletedmom_297 losyon parafinium petrolatum var bunlar cilde tahrişe neden oluyor kokusundan losyon olduğu belli oluyor zaten
GmzSnn Burdaki ismiyle bende pampers kullandım ama alerji yaptı acaba dedim öylemi denk geldi iyileştikden sonra tekrar bi deneyim dedim iki gün sonra yine aynı alerji demekki kimyasalları yüksek we benek benek kızarıklar oluşuyodu her kullanmamızda ewet kimyasalı en çok olan bu bezler malesef iyi emsin taşırmasın diye içi dolu
Deletedmom_297 GmzSnn evet bazen pişik oluyor kremliyorum her alt açmam da xaten her gün duş alıyoruz baya kafam karıştı ama böyle İncelikte bez YÖK diye düşünüyorum değiştirsem mi diye düşünmedim değil
Esmaozenn GmzSnn bende primsiz diye aldım pampers çıktı bende de alerji oldu geçiremedim bir türlü goona geçtim çok memnunum yumuşacık hemde kimyasal içermiyor
[silindi] Deletedmom_297 goon deneyin derim çok beğendim sizde de sıkıntı yapmazsa daha temiz içeriği 👍
Cagla suzinakpesrev fransadaym ve burdaki cogu kisi primanin çöp olduğunu söylüyor. 10 tane bebekten 7sini alerji yaptigi söyleniyor. Gerisini siz düşünün ❤️
suzinakpesrev Icerigindeki madde her cilde uymayabilir. Egzamasi var gul hastaligi var insanlar cesit cesit. Ama bunu " icerigi zararliymis" diye deli sacmasina ceviren insanlara da itibar etmeyin. Once markanin kendi bacagina sıkıp sıkamayacagi kadar buyuk olup olmadigina bakin.
reinamm suzinakpesrev kfc denen dünya markası bi firmanın mutfağından kızarmış fareler çıktı. Yani olaya böyle bakmayın. Her paketli ürün temix olsaydı ohooo. Keşke dediğiniz gibi olsa yani. Severek yediğimiz herşeyde bile katkı maddesi var
suzinakpesrev Bunun dogruluk payi olabilir mi size mantikli geliyor mu dusununce ? A101 bezinden ya da Bim bezinden soz etmiyoruz. Pampers diyoruz Prima diyoruz.
Deletedmom_297 suzinakpesrev mesele sleepy kullanıyor arkadasım kokmuyor ama prima kokuyor benzin tarzı şüphelenmedim değil bezimden gayet memnunum fakat içimde bir kıpırtı oldu hatta ınstgramda bir mühendis bey de araştırmış önermemiş içinde ki kimyasallardan bahsetti
GmzSnn Deletedmom_297 bayan kullanmaya dewam etsin kardeşim eğer sen beğenmediysen değiştir bakma kimsenin lafına sanarsın üreticisi kendisi gibi yazmış 🙄🙄
Hannah Deletedmom_297 instagramda mühendisinoğlu diye bir hesap var orada içerik incelemesi yapıyor ve sleepy nin içeriğinin prima ya göre daha zararsız olduğunu söylemişti. Bi inceleyin isterseniz. Ben hiç prima kullanmadım hiç de pişik kötü koku vs. Yaşamadım.
Nisa0987 Deletedmom_297 canm instagamda mühendisinoğlu dye adres var her şeyi inceliyo primada zararlı losyon varmiş içinde buda değişik maddelerden oluyo oraya bak istersen canm bende kullanmyorum artık prima
Hhaaa Canim.ben doğduğu zaman sleyp aldim.10 günlüktü oyle bi pişik olduki anlatalamam yani kullanmadığım krem yag kalmadk sonra bezi degistirdim canbebe aldim dahada arti sonra baby me denedim yine aynk.sonuc alamdik ve kabarti sekilnde okmaya basladi eski usul bez baglamaya basldim duzeldi hata 10 gun kadar kulandim ve gecti ha bu surecte batmayan kiyafeti battaniyesi kalmadi sonra komilden basladim oda.kizartmaya basladi minies kulandik pisik.yaptik prima almamak icin cok direndim 2. Ayinda pampers aldim pisikti alti ve krem kulandim.gecti inanin bir aydir kulaniyorum ve pisik olmadi belki içeriği kotu ama bebegime ne iyi geliyorsa onu kulaniyoeum belki kotu ama
Deletedmom_297 Hhaaa evet bende bakıyorum bir gün pişik bir gün değil değişiyor bende memnunum gerçekten inceliği ediciliği tartışılmaz
Hhaaa Deletedmom_297 gercekten oyle hem kimyasal olarak bakarsan diger bezlerinde emmesi icin yine kimyasal var eger kimsyal olmayan istersen dediğim gibi patiska bezlerini ilk once kaynatıp sonra kesip bebege baglayin
Pelinzade Bende prima kullanıyorum care üç no geçtik memnunum övüldüğü üzere slepy aldım taşma pişik yapmadı ama ıslak gibi emici gibi gelmedi şimdi aktif bebek aldım bu prima mum aktif bebekle çare arasındaki fark nedir acaba ikiside aynı emiciliktemi mesela
Erselinannesi Deletedmom_297 benim de aklımı çok kurcalamisti kullanırken ben minies geçtim prima Dan sonra her bezde illaki birşey vardır diye düşünüyorum mühendisinoglu var ınstagramda o her bezi tek tek inceledi bir bakın isterseniz
Zeyneb Muhendisinoglunu takip edin instagramda. bez incelemelerine bakarsaniz primanin hic de dogal ve masum olmadigini gorursunuz.