Deletedmom5151 bu mama herkestemi kokuyor mamayı hazırlayıp bebeğe içerirken çok iğrenç kokuyor ağır yani sizde de öylemi korktum açıkçası aptamil de böyle koku yoktu sırf kaka yapabilsin diye hipp e geçtim ama
Tugbabsra Deletedmom5151 aslında aptamil pis kokuyor hip te hiç koku yok tarihine baktın mı ve acık bırakmış olma kapağını 🙄
Linammm Deletedmom5151 4 aydır kullanıyorum cnm hiç kokmuyor ilk aptamil aldık beğenmedim kesinlikle mükemmel bir mama
suzinakpesrev 2 aydir hipp kullaniyorum koku falan yok? Sizin biberonunuzda besin artigi iyi temizlenmemis olabilir.
Deletedmom5151 suzinakpesrev biberonu her vermeden önce kaynamış suyla çalkaliyorum sıcak suyla yanlış mi yapıyorum
Deletedmom5151 Deletedmom5151 Bugün yeni bi tane daha aldık migrostan oda değişik kokuyor yada bana mi öyle geliyor anlamadım korktum ya
Tugbabsra Deletedmom5151 oda sıcaklığında saklıyorum canım ve üstünü iyicene kapatıyorum bozulmuş olabilir
suzinakpesrev Deletedmom5151 biberonunuz cam degil ise kaynamis su koku yapabilir. Icerisini biberon fircalari ile muhakkak fircalamalisiniz. Icerisindeki yaglar arinmaz ise koku yapar.
Deletedmom5151 suzinakpesrev biberon cam ama belkide haklisiniz biberon fircam falan yok alayim o zaman
Deletedmom5151 Tugbabsra Bizim ev cok sicak oluyordu o yuzden mi oldu acaba dedim balkonda muhafaza edeyim ben sıcaktan bisey olmuş olabilir yeni kutuyu öyle yapayım biberonlari da kaynattım bakalım olacak mi yine
Deletedmom5151 Tugbabsra baktım tadında bisey yok ama kokusu değişik geldi bebeğim içerken bile aldım kokuyu
Deletedmom5151 Nazlimuu valla şimdi gene yaptım yeni aldım yeni açtım vermeden kokladım bi değişik bi koku var mamaların genelindeki var bu anlamadım aptamil yaptım oda kokuyor sen bıraktın mı kullaniyon mu hipp