Clover deletedmom2200 biz de southgatede oturuyoruz yeni tasındık buraya. Eskiden finchleyde oturuyorduk
deletedmom2200 Clover nasıl canım memnun musun biz 2 senedir buradayız eğer sormak istediğin varsa iletişime geçebiliriz ben ilk zamanlar çok zorlandım yalnızdım
deletedmom2200 Clover aaa pardon yeni adrese taşınmışsınız ben ülkeye yeni taşındınız sandım özür dilerim 😅
Clover deletedmom2200 yok şondraya tasınalı 1 sene oldu. Eger facebookunuz varsa benim adım yonca tuncdogan. İnstada da oyle ekleyebilirsiniz
Clover deletedmom2200 yok şondraya tasınalı 1 sene oldu. Eger facebookunuz varsa benim adım yonca tuncdogan. İnstada da oyle ekleyebilirsiniz isterseniz
Gokceayy Babyboy bezmi alem emel hanıma götürseydiniz keşke tabiki de İstanbul’da birbirinden iyi doktorlar var biz emel hanımdan memnunuz bilgili deneyimli samimi ve öyle gereksiz detaylara girip kafa karıştımıyor cok sade söylüyor sorunu
ozlem Nevrazeynep hayır devlet hastanesi ama özeldeki birçok doktora göre daha iyi. Kızımı öksürüğünden dolayı götürmediğimiz doktor kalmadı. Kendisi geçmeyen öksürüğümüzü geçirdi. Maltepe başıbüyük te
Baharrr Dorukusunannesi bebegim 7 aylık başından beri oğuzhan bey kontrollerini takip ediyor. Katı gıda programından sonra soğudum hiç mantikli gelmiyor gelecek ay başka bir doktora götürecem araştırıp. Siz memnunsunuz sanirim
Ozgan [silindi] kan ve kaka testi canım. Köpüklü kala devamlı ağlama ishal aşırı aşırı gaz ve gaz sancısı deride döküntü şikayetlerimiz vardı canım şimdi de yerini kanızlığa bıraktı
Ozgan [silindi] yani şöyle ben kabızlık yüzünden gastroentolojiye gideceğiz bu hafta geçiremiyoruz ama ishal köpüklü kaka vs geçti gazını kendisi çıkarıyor damla falan kullanmıyoruz artık