ozlem Nevrazeynep süreyyapaşa da yakup paçal var kesinlikle öneriririm. Kızımın uzun süren öksürüğünü geçirdi. Bu konuda çok iyi 👍
Nevrazeynep Kızım 4 ay 20 günlük iki gündür öksürük var geceleri sabahları öksürüyo baya başına gelen var mı doktor a gitsem mi kararsız kaldım
Efkoca Nevrazeynep mrb benim oğlumda da var bizimkisi 4 aylık aşısından 1 hafta sonra öksürük burun tıkanıklığı oldu acaba sizinde aşıdan sonra mi oldu merak ettim bu arada çok geçmiş olsun rabbim evlatlarımıza şifa versin
GamzeDerk Babyboy tecrübe istiyorsan ilgi ve takip istiyorsan Prof. Dr. Sırrı Bektaş özel muayanesi var şöyle söyliyeyim benim doktorumdu şimdide oğlumun
TugbaYahya edaydogan bizde kullandık ama fayda etmedi siz verdiğinizdemi faydasını gördünüz yoksa iki üç gün sonramı bende 5 6 gün kullandım fakat kusmasında hiç azalma olmadı :(
EmirinAnnesi Babyboy prof de recep hasa gıt canım adam cok deneyımlı organ taraöası yaptırmıstım çok adını duydum zor vakalarda
Bsk EmirinAnnesi bahsettiğiniz kişi perinatolog. Burada çocuk doktoru tavsiyesine ihtiyaç var. Anne karnından çıktıktan sonra perinatologlar bebekle ilgilenmezler.
ntugbahas nilosko hayır fazlaca ilgilidir kendisi aslında. Yoğun bakım doktoru olduğu için çok yoğun olabiliyor bazen
Gnslll Can34 motiliumu bız kullansak sutumuZden gecse dırekt kullanmasa dha ıyı degıl mı etkısı de azalmıs olur ? Bı bılgınız var mı bu konuda
TugbaYahya Can34 gastrotus miğde bulantı ve motilium bütün ilaçları neredeyse kullandık anne sütü kıvam arttırıcıda kullandık ama hiçbiri fayda etmedi :(
Nevrazeynep Efkoca Amin çok teşekkür ederim yok 4 aylık aşıdan sonra olmadı benim kızım çok hareketli üzerini açmıştı Bi sabah kaldığımda ben ondandır diye tahmin ettim
Minikpirincim Babyboy ben nisa hastanesi muberra tigine gidiyorum cook memnunum gercekci ve akilli bir bayan .