Ertugggg yani şöyle biz kızım bir aylıkken hiç belirti vs yoktu sadece sarılık değerini öldürmek için gitmiştik. Doktor bize şimdi siz sarılığa takılmayın dedi ve durduk yere gaita testi istedi besin alerjisi olabilir diye bizde verdik testi bana süt ürünleri yumurtayı yasakladı ve emzirmeye devam etmemi söyledi daha sonra ben bu ürünleri yemeği kestim başka bir doktordan randevu aldık oda bize gaita testi yaptı ve diyete devam et dedi beş buçuk aylık olunca tekrar görüşelim dedi kızım beş aylık olunca grip oldu ve doktora götürdük bu sefer farklı bir doktordu bu durumu anlattım alerji olduğunu soyledim kan testi yapıldı mı dedi bende hayır sadece gaita testi yapıldı dedim o da bana gaita testinden alerjinin belli olmasının mümkün olmadığını söyledi ve kakasın da kan olup olmadığını sordu yoktu sadece mukuslu ve biraz sıvı bir kakaya sahip dedim bana yavaş yavaş denememi söyledi bende denedim ve hiç bir olumsuz etkiyle karşılaşmadım ama ek gıdaya henüz gecmedik ve direkt verirsem bir sorun çıkmasından çok korkuyorum galiba farklı bir doktora gitmemiz gerekiyor araştırıp bir doktor buldum ama randevuyu iki hafta sonraya veriyor kızım altı aylık olmak üzere bende önce sebzelerle ek gıdaya geçip sonra mi denesem acaba
adm