nur_peri Umutum1 Umutum1 esmerayes montessori yatağa odaları ayırdığım zaman geçmeyi düşünüyorum evet. Ama evim şuan odaları ayırmak için müsait değil. Evimi değiştirdiğimde çocuğuma güzel bir oda yapmayı düşünüyorum. Büyüyen beşiği de bu yüzden düşündüm. Kendi odası olduğu zaman onu koyarım alışkın olduğu bir yatak olduğu için çabuk alıştırabilirim gibi geldi. Bir de büyüyen beşikler daha sonra çocuk karyolası gibi kullanılıyor ya sökülüp. Uzun ömürlü olabilir diye aklıma geldi ama karar da veremedim….
esmerayes nur_peri cpcuk ayaga kalkmaya baslasigi zaman ne yapicaksin ? arkadasim 8 aya kadar anca kullanabildi buyuyen besigi yatagi 1 tik asagi iniyo sadece o da yeterli gelmiyo 2 kez besikten atladi bebegi en son mecbur park yatak aldi 2 yasinda hala kullaniyo bence paek besik buyuyen besikten daha uzun omurlu olur kendi fikrim tabikide herkesin tercihi farkli
UmayNil nur_peri ayrıca çilekten aldık çok da kaliteli. Odasına geçse bile kullanabilir çok uzun zaman uzunluğu 1.90 yatağın
UmayNil nur_peri kesinlikle büyüyen beşik. Kızım 32 aylık 2 aydır büyük halini kullanıyoruz. Benimde evim müsait olmamasına ve odamızda yatmasına rağmen. Kenarına da korumalık taktık.
nur_peri UmayNil evet ben de aynı düşünceyle büyüyen beşiği düşündüm. Ama işte park yatağın da daha güvenli olduğunu söylüyorlar…
Seraysarp Canım 7 ay kullanabildim normal beşiği ayağa kalkmaya başladı bide tahta kenarlarında ki korumalıkların üstüne basıp bizim yatağa çıkmaya başladı gittim park yatak aldım keşke baştan park yatak alsaydım boşuna harcadım o kadar para 😊
nur_peri Seraysarp park yatakta da gömülüyor ya yatak bayaaa rahat oluyor mu o şekilde çocuğu alması koyması vs.
hilaliii nur_peri park yatak çok hışırdıyor ya 😒 çocuk hareketlendikçe gece uykusunda hışır huşur sesler hem bebeği rahatsız ediyor hem bizi eğer park yatak tercih ederseniz yanları hışırdayamayan kumaştan almanızı öneirirm.. Baby me markasını asla tavsiye etmem sallanma aparatları da çıkıp duruyor sürekli
OgretmenimKukla nur_peri Biz park yatağı hiç kullanamadık. Diğer tip beşiklerde de düşme tehlikesi var. En iyisi yer yatağı 😊 montessori mantığında hem 😊 döne döne, geniş geniş uyur 😊