Zynphafsa Hanımlar aranızda bebeğini baddaniye ile sallayıp uyutan var mı? Ya da bırakan? Allah askına nasıl vazgeçer bebek bundan asla uyumuyor saat 2 oluyor 3 oluyor illa baddaniyeye yatacak.
Zelisblt Zynphafsa canım battaniye gibi olan hamak beşik ler var, ondan alabilirsin battaniyedeymiş gibi hisseder. Kızıma almıştım dur sana fotosunu atıym fikir olsun sana da :)
Lilamorr77 Zynphafsa benimkide alışmıştı yeni doğduğunda 4-5 ay neler çektim başka türlü uyumuyordu en sonunda hamak beşik alıp tavana çaktırdım tek çaresi o okadar işime yaradıki hemde uzun uzun uyudu içinde kesinlikle alın
Zynphafsa Zelisblt aldım canm 🤦♀️ yok onda keyfini yapıyor sonra ağlamaya başlıyor geri bir kere bile uyumadı onda
Zelisblt Zynphafsa vla Bnde aldım kızıma dediğinz gibi oda içinde birz oynuyordu sonra uykusu gelince yine ağlıyordu sadece 2 defa uyudu içinde 🙄
Mrl06 Zynphafsa senin değilde bizim yanlış yazmandan dolayı olan sorununuz çözüldü :) baddaniye ne ya🤦🏼♀️
Mom064 Zynphafsa niye yanlıs anladınız ki simdi nedir bu tavır yani yanlışınızı düzeltim size hakaret etmedim küçük düşürmedim.Teşekür etmeniz gerek.Yanlıs bildiğiniz birşeyin doğrusunu söyledim ne var bunda
Umutum1 Zynphafsa 6 ay 12 günlük. Ben şikayetçi değilim valla bu durumdan uykuya dalmasını kolaylaştırıyor. Uyuduğu zaman yavaşça alıyorum yanından uykusuna devam ediyor.
Zynphafsa Mrl06 sanane ya ister baddaniye derim ister yorgan ister başka bir şey Bn baddaniye diyorum düzgün bir çözümün yoksa yazma arkadaşım
Umutum1 Mrl06 Hepiniz bir Türkçe öğretmeni kesildiniz. Kadın orada bir şey soruyor bilgin varsa cevapla yoksa geç git. İyice sıktı ya şöyle saçma sapan şeylere takılmanız !! Noldu Egonu tatmin ettin mi öyle yazarak ?
Mrl06 Zynphafsa yazıp yazmamayı size sormayacağım, kendi özelinizde ne derseniz deyin. Forum da ortak kulanılan bir başlık açıpta kabak gibi baddaniye yazarsanız da kusura bakmayın gülünç oluyor.
Mom064 Umutum1 ego tatmini falan değil yanlıs bilinen bir doğruyu söyledik buna bu kadar tepki gelecek ne var içiniz fesat ya cidden içiniz kötü sizin
89Kbr Umutum1 yazım yanlışını düzeltmek Türkçe öğretmenliği olmasa gerek.. Burası Türkiye, Türkçe konuşulur… yıl 2021.. baddaniye nedir??