Ela123 2 aylık kızım 6 saattir uyuyor normalde 3 4 saate bir emmeye kalkardı ne yapayım uyusun mu ağzına memeyi sokayım mı uyku sersemi, şekeri düşüyor mudur
Mirayyldz Ela123 kilosu normalse bekle istersen biraz daha yada uyurken emzirmeyi dene uyandirma bence
Karpuzreceli Ela123 ben 3 aylık olana kadar 2 saatte bır uyandırıp emzırıyordum, bence emzırmelisin 6 saat uzun bır sure bu aydaki bebek için
Gulcan88 Ela123 benimkide 7 saat uyuyordu 2 aydan sonra bi sıkıntı olacagini dusunmyorum hemsireye de demistim takip et uyandiginda huzursuz oluyomu diye kontrol et demisti bi sorun olmadi sükür ilk 1 ay onemli 1 ay sonunda kilo alimida iyiyse eger sarilik soz konusu olmaz bence siz yinede takipte kalin
Ela123 Mirayyldz 7,5 kilo şu an açlığı tolere edebilir diye düşünüyorum yinede 8 saati geçerse uyandırayım çok teşekkürler
MasalsMommy Ela123 Benim kızım 2 aylıkken bütün gece uyuduğu oluyordu. Doktorumuz uyuyorsa uyandırma, beslenmesi kadar uyku kalitesi de önemli acıktığında kendisi uyanır zaten demişti canım.
atlasannesi1 MasalsMommy kendisinin açlıktan uyanması artık açlığın son evresi. Üç ay bitene kadar en geç üç saatte beslemek lazım.
atlasannesi1 Ela123 uyurken ver memeyi. Emsin uyusun hem de. Ben öyle yapıyorum oğluma. 10haftalık oğlum
MasalsMommy atlasannesi1 Valla doktorumu dinleyip uyandırmıyordum kendi uyanmadığı zaman. Bir sıkıntı da yaşamadık şükür.
Pirensesannesi Ela123 yatağından kaldırmadan parmağını ağzına vermeye çalış eger alırsa parmağını emmeye başlarsa alıp emzir, almaz ise bırak uyusun ben öyle yapıyordum
Bebegimm42 Pirensesannesi Ay bizimki surekli parmak emiyo uyumak istediğinde açıktiginda hep parmak ağızda ne yapcam bilmiyor um damak yapısı bozulur mu
anne15 Ela123 6 aya kadar kaldırılmalı derler ama alışmasın diyede ellemeyinde diyo bazı doktorlar. Ama 6 saat biraz uzun süre gibi en azından 4-5 saatte 1 kaldırın uyanmadan uyarıp emmesini sağlayın
Payan Ela123 bacımm sakın sakın bırak uyusun bir şey olmaz,17aylık saat başı kalkan bebişim var aman uyandırma şekerine bir şey olmaz