Gizgiiiz Merveh Koltuk takımım yeşil tonları fon perdem hardal yeşile hardal sarı turuncu öok çok yakışıyor
Aybarss_Mom Gizgiiiz canım fon perde tek kanat mı çift kanat mı olmalı bende almak istiyorum güneşlik yerine
sherlock_mom Merveh bence tülün içine stor sade şık duruyor, kendi evimde de vardı her gördüğümde tepem atıodu çıkardım sade halı daha çok hoşuma gitti 😊
sherlock_mom Merveh birde eviniz müsaitse resim atabilirmisiniz daha kolay karar veririz belki renkler çok karışık durmuyordur
cileklikahve94 Merveh koltuklarım leylak-krem fonları mor tonlarda seçmiştim bogulduk şimdi komple kaldırdım 😂 o yüzden bence gri olmalı
VelardaEdiz Merveh renk seçimini bilemicemde gereksiz toz topluyor çıkarttım bende hem salonum ferahladı hemde toz oranında baya azalma oldu😅
sherlock_mom Merveh aslında yikamasini bildikten sonra kolay doğumdan önce banyoda fırçayla yıkıyordum ben şimdide 2 ayda bir yıkamaya veriyorum
gamze12 Şuan düz normal hem tül perde hem düz beyaz kenarları püsküllü setler var onlar harika duruyor.
Merveh sherlock_mom yıkamada masraflı oluyor hem halıları veriyorum hem battaniye veriyorum onlar da çıkarsa ağır olur
sherlock_mom Merveh tabi sizde haklısınız fon perde alın o zaman hem istiyorsunuzda hevesinizi alirsiniz
Annesininmelegi Merveh bende bir hevesle yaptırdim çok da güzel oldu ama bir sure sonra sıkmaya başladı beni hevesim kaçtı başka odada uyumsuz oldu bide ağırlık yapti korniş düştü assa ayyy neler yaşadım güm diye indi perde assa 😀
Merveh Annesininmelegi hımm ben de stor düşünüyordum temizliği zor fon yaptır dediler ben de dediginiz gibi çabuk sıkılan biriyim ama bir sey de yaptırmak zorundayım kornişon düştüğünü ilk defa duyuyorum 😀😀