Kizcemm_20 Kızlar adetim gecikeli 11 gün oldu 4 kere gebelik testi yaptım bu süre zarfın da ama hepsi negatif ama hamilelik belirtileri var beyaz kokusuz akıntı kasıklar da batma göğüste ağrı koku hassasiyeti hepsi Pazartesi gününe randevu aldım kan testinde çıkar mı sizce
Mom28 Kizcemm_20 11 gün içinde keşke Dr gitseydin o paralara yazık 😂😂😂Neyse o belirtiler sadece gebelikte yok cnm adet gecikince de olur adetliyken de sadece şüphe olduğu için biraz farklı anlaşılıyor
hunilimomm Kizcemm_20 yanı teste şimdiye çıkması gerekirdi ama kan testi daha soğur sonuç verir hayırlısı olsun düşünüyormuydin peki
Kizcemm_20 hunilimomm hayır istemiyoruz sadece bir kere korunmasız ilişki oldu o da prezarvatif bitmişti geri çekilme oldu emzirmiyorum
Aysgl1 Kizcemm_20 benim bi kere 14 gün kadar gecikti evde iki kere test yaptım yetmedi gittim özel hastanede kan tahlili verdim sonra adet gördüm 😀 emzirirken böyle gecikmeler oluyormuş korunma yönteminize güveniyorsanız stres yapmayın . Gerçi ben de her ay gecikince ne kadar korunsam da stres oluyorum o yüzden hak veriyorum ☺️
Mom0363 Kuzum 4 kere gebelik testi yapana kadar, bir kere kan vereydin, daha makbule geçerdi sanki 🙃 11 gün gecikme ile, kan testinde gebelik çıkar mı demişsin? O test elinden gelse cinsiyeti bile yazar 11 günün üzerine. Hey yavrum hey 😂 🌸
BirVeraAnnesi35 Kizcemm_20 çıkardı testte diye düşünüyorum ama tabiii belli olmaz bu işler hayırlısı☺️
Aysgl1 Kizcemm_20 herkes gibi geri çekilme korunma yöntemi değildir demek istemiyorum 😅 çevremde çoğunluk geri cekilmeyle korunuyor ve yıllardır bi kaza yaşamamışlar biz prezervatifle korunmamıza rağmen her ayı nasıl çekiyorum mesela 1 günüm kaldı stresim başladı yine 😅 bazen prezervatifi sonuna doğru takıyoruz beni tahriş ettiğinden dolayı zevk suyunda da sperm var diyorlar ama geri cekilmeyle yıllardır korunan insanlar nasıl korunuyor anlamadım 🧐tek duam Gelip te biz korunan insanları bulmasın o zevk suyu😅
Mom0363 Kizcemm_20 Ya yerim, çok güldüm 😂😂 Bu gerçekle bir an önce yüzleşmen gerek. ⚠️ Keşke böyle kaçarak, görmezden gelerek, tüm sorunlarımızdan kurtulabilsek 😂
BirVeraAnnesi35 Kizcemm_20 evet evet bence mevsimsel yada stres kaynaklı adet gecikmesidir hormonal şeyler sonuçta ☺️
wafflee_42 Kizcemm_20 Kız benim 15 gün geç geliyordu. Şimdi 15 gün erken geliyor 😂 hatlarda sıkıntı var herhal 🤣
Kizcemm_20 hunilimomm sütün kesildikten sonra 2 ay düzenli olup şimdi 11 gün gecikince acaba diyorum yani