sibellllo 8 aylık bebeğimi bugun sünnet yaptırdım aşırı ağrısı var ilaç fayda etmiyor çiş yaptığında çıldırırcasına ağlıyor o kadar mutsuzumu ki o ağladıkça mahvoluyorum ne yapabilirm bi fikir verin nolur
iki_prens_annesi_ sibellllo canim bende 9 aylikken yaptirdim 1 ay once fitil verdin de mi fayda etmedi ilk gece zor geciyo evet nazına oynadik biz sürekli fitil de rahatlattı şükür 1 ay oldu simdi hic biseyi yok tabi 2 günde eski hayatina dondu 1 haftada iyilesti
cylnchngr sibellllo çok çok geçmiş olsun buna benzer bir soru bende şimdi sordum bizimde salı günü olucak bu postu görmem hiç iyi olmadı galiba vazgeçicem
M-V-S868820 sibellllo bende geçen ay yaptırdım üç buçuk aylıkken uyuşuklu geçtiğinde çok ağlamıştı hemen fitil verdim hemi uyuttu hemide ağrısını aldı en etkilisi fitil yani ağrı için ilk gün illaki zor oluyo
Aslancikk sibellllo yaa çok geçmiş olsun canım..benimde gözüm korktu şimdi bizde haftaya yaptıracak kısmet olursa eğer..çok korkuyorum ağrısı çok olur çok ağlar diye.. dikişlimi yoksa klipsli ki yaptirdinuz canim
sibellllo iki_prens_annesi_ calpol veriyorum fitil yazmadı doktoru hangi fitili verdin kaç güne acısı geçiyor
sibellllo cylnchngr saol canım ama bınu eninde sonunda olacak bu acıyı çekecek hafızası kaydetmeden yaptırmak daha iyi ilerde travma olmaz bi Handan’da pişman olsçdum yavrum ağlayarak sünnet oldu lokal anestezi ile
Merve234555 cylnchngr bence vazgecmeyin.. her cocuk aymi degil âsida bile atesi cikan oglum dun sunnet oldu 3 ay 29 gunluk hamdolsn ilk ciktigi zaman agladi sonrssinda rahat yani.😊kucukken en iyisi
AnnesininUmutu sibellllo Paranox s kullandım. Ben fitil değil de calpol versem dediğimde, doktor calpol fitil kadar etki etmez demişti.
iki_prens_annesi_ sibellllo suan hatirlamiyorum ismini bakıp yazayim ama calpol agrisini gecirmez fitil yazsaymis keske doktorunuz 2inci gunde toparlandi 2 gun boyunca gece ve gunduz 2ser kere fitil verdim atlatti şükür
cylnchngr sibellllo zaten tek tesellim bu sünnet travmasını hatırlamayıp yaşamıcak olması ne bilim işte annelik herhalde inşallah ben bayılmamda hastanede
Nkgenc 35 günlükken bende yaptırdım oğlumu fitil kullandık paranox fitil ilk günden sonra herşey normale döndü kesinlikle az hareketli anneye düşkün olmadığı bir zamanda yapılmalı geçmiş olsun geçecek inşallah
cylnchngr sibellllo yani ben yanında başında olmak istiyorum kendini yalnız hissetmesin istiyorum ama bilmiyorum benim heryerim ağrıyo şuan
sibellllo Aslancikk dikişlı canım cok zor geçti gerçekten bu kadar acı çekeceğini düşünmedim pişman olmadım değil biraz büyüseydi diye
Ogretmennannee1 sibellllo kuzum birşey sorucam uyuşturdugu iğnenin içindeki uyuşturucudan vermedi mi size? Bizim Dr muz vermişti . Ağlarsa bilin ki çiş yapmistir bundan dökün klipsin içine bir 10 saate agrisi geçmiş olur zaten demişti
sibellllo Ogretmennannee1 yok vermedi çevresindeki sünnet yaptıranlara soruyorum hepsinin doktoru farklı bişi sunmuş kimi vazelin kimi antibiyotik krem vermiş size krem verdiler mi
Ogretmennannee1 sibellllo biz klipli yaptırdik . O çıktıktan sonra kullanmak için verdi derinin iyileşmesi için . Bize şırınga da ilaç verdi onu sıktım