Mrc6645 Betul34 benim oğlumun gaz ve kabızlığı yoktu hipp kullandım ondan sonra gazlı ve kabız oldu bende bıraktım
suzinakpesrev Betul34 yoo tibbi bir mama degil ki. Icerik olarak ekstra faydali. Her bebek kullanir. Gaz sorunu yaratmaz ekstra ozelliklerden biridir
Mrc6645 MayneymisAltintop evet mama yı çok övdüler bana kullananlar sonra ben de aldım iki defa vermem de bebeğim kabız oldu çok gaz yaptı bende bıraktım hemen similac a geçtim
Betul34 Deletedmom324 evolvia da sanırım anne sütüne en yakın mamalardan birde baby goat kararsız kaldım şuan bebelac gold kullanıyorum ama değiştirmek istiyorum
Ebalp Betul34 baby goat sadece e bebek temi var canim eczaneler satmiyormu bende golden goat kullaniyodum bebegim kabiz diye belki o yapmistir diye sma aldim simdilik ama bide anne sutu almiyor benim gelmedi sutum hic 40 gunluk bebegimde
Betul34 Ayazz444 sanki gaz problemi daha da arttı gibi geliyor birde hipp organik diyorlar katkı maddeleri diğerlerine göre daha azmış şeker oranları falan daha az diyorlar o yüzden
Sumoscihangir Betul34 evet şuan için içeriği en masum olan mama hipp ben 3 günde 1 kullanmama rağmen bir sıkıntı yaşamadım . Gayet memnunum 👶🏻
Tugbabsra Edward hahah bende aynı durumu yaşadım doktorunu aradık sma yı deneyin dedi onu hiç içmedi hippi sonra kana kana içti yavrum deneyin farklı mama sizde
Betul34 MinnakAnne bebelac gold da son zamanlarda bana doyurmuyor gibi geliyor çünkü mamadan 1 saat sonra bile hemen meme arıyor birazda o yüzden değiştirmek istedim ama çok kararsızım
Deletedmom324 MinnakAnne anne sutune en yakin sut oldugu icin hazmi kolay mamanin. Ondan o sekilde hissediyorsunuz
Ayazz444 Betul34 günde 4.5 kere veriyorum gecede meme veriyorum ama gündüzde mamadan önce meme sonra mama veriyom