Pektos-21 öncelikle annenize geçmiş olsun bende çok zor hamilelik geçirdim Tüp bebek yöntemi ile bebeğim oldu iğneler ameliyat falan derken üstüne birde mide bulantıları mahvetti beni benim sütümde gelmedi ve çevremdekiler yüzünden emzir emzir lafları yüzünden sarılık oldu ve hastanede kaldık 1 gece fototerapi aldı daha sonrasında emzirme danışmanından tut sağıma kadar ilaç şerbet ne varsa denedik ama bi türlü artmadı sütüm bi kan tahlili yaptırdım ki prolaktin hormonum yani süt üreten hormon yerlerde sürünüyor normal bi insandan bile daha düşük bebeğim de zaten emmedi biberona alıştığı için bende sağıma 2 ay dayanabildim çünkü gelmiyordu ama şuan maşallah 15 aylık ve sağlıklı aynı şeyleri lohusalıkta bende yaşadım hastaneye gittim herkes emzirme odasında süt verirken ben mama hazırladım diye olan o bakışları unutamıyorum bir günde arabada eşimi beklerken acıktı ve ağlamaya başladı ve evet meme tutmadığı için eve gidene kadar o ağladı ben ağladım hiç bana düşkün olmayacak diye düşünme şuanda yapışık geziyoruz emzirememek seni eksik yapmıyor annelik emzirmek ile olmuyor hiç merak etme bu içindeki mutsuzluk lohusa sendromundan kaynaklı emin ol geçiyor bende çok ağır geçirdim sonra 40 bi çıktı bebeğimin bişey oldu herşey bitti bu günlerin tadını çıkar çok çabuk büyüyorlar