5253 Zeynep3000 canım Allah razı olsun senden az önce uyurken bardağın içinde beklettik baya yumuşattı kabardı sonra eşim çekti aldı onu ama küçük parçalar kaldı onları alamadık uyandı 🙆♀️ o parçalar düşer mi kendisi sizde de olmuş muydu
Zeynep3000 5253 çıkmasına çok sevindim geçmiş olsun. Düşer büyük ihtimalle ama düşmezse yine yaparsınız aynı şekilde yağı dökmeyin tamamen çıkınca atarsınız
Betul53 5253 ne zaman sünnet oldubizimkinde decikmasi baya kanaması oldu durmadı hastaneye goturdukbize dikiş attılar direk bizimki baya kötüydü
iki_prens_annesi_ 5253 evet evet banyo yaptıkça yavas yavas gidiyor suan yeni oldugu icin zorlayin su gordukce yumuşar
Annis-ogul 5253 cnm sakin elleme hergun dus aldir o kendiliğinden cikar .acitirsin zorlarsan .kendiliğinden düşer o
5253 Annis-ogul zeytinyağda beklettik yumuşadı aldık onu ama küçük parçalar kaldı onlar kendiliğinden gider inşallah 😐
5253 Betul53 cuma akşamı oldu, şimdi çıkarttık az parçalar kaldı 🙄çok geçmiş olsun size de küçük parçalar mı kalmıştı
Annis-ogul 5253 gider cnm hergun dus ala ala. Komple iyilestikten sonra pipisini arada geri çekin icte ki pislikler çıksın dus sırasında.kremler flan icte toplanıyor çünkü
5253 Annis-ogul şiş şuan pipisi hiç tutturmuyor kaka bulaşmış onu bile tam temizleyemedim batikon döküyorum sadece 😔