5253 Kızlar nasıl çıkar bu ya ılık suda beklettim çıkmadı zeytinyağ döktüm biraz başka çözümü olan 🙄 24 olmadı bu arada sünnet olalı acaba daha erken mi yoksa gittikçe daha da yapışır mı 😔
ManiacsArmy 5253 zeytinyağını biraz daha fazla dokmelisiniz pamuğun etrafını bol yağlayın bezini kapatın kendiliğinden çıkacaktır cok geçmiş olsun
NurrC 5253 canım öncelikle geçmiş olsun. Biz sünnetten sonra 2 gün pamuğu çıkarmadık sonrasında ertesi gün kontrolde doktor çıkarmıştı. Size hemen çıkarın dedi mi doktorunuz. Yani o ilaçlı bir pamuk çıkarttırmayabiliyor bazı doktorlar
iki_prens_annesi_ 5253 biz 1 gun sonra zeytinyagi ile çıkartmıştık yavas cekince de cani yaniyo hizli cekince de bende ne yavas ne hizli orta hizda bi anda cektim cok minik agladi unuttu
Zeynep3000 Bı bardağa zeytin yağı doldurup çocuğu yüz üstü tutup pipisini içine koyun yağın içinde 10 15 dakika bekletin biz öyle yaptık eczacının tavsiyesiyle hemen çıktı yerinden o sargı bezi pamuk VS.
5253 Zeynep3000 yaa çok teşekkür ederim denicem inşallah peki normal sıvıyağ olur mu acaba zeytinyağ bitti az kaldı 😐
Zeynep3000 5253 onu bilmiyorum ama olur galiba niye olmasın ki maksat onu yumusatmasi. Çok geçmiş olsun biz çok zorlanmistik bu konuda 3 gün yapıştı çıkmadı 4. Gün böyle yağla çıktı kendiliğinden sürekli zeytinyagi sürdük o bisey yapmadı iyice yapıştı ama bardağa koyunca hemen çıktı
Zeynep3000 5253 telefonda çizgi film falan açın izler galiba bakar öyle ilgisini çeker ama tek yapamazsınız yanınızda biri yardımcı olsun siz bardağı tutarken biride bebisi oyalasin pipisinin hepsi yağın içinde olsun
5253 Zeynep3000 canım Allah razı olsun senden az önce uyurken bardağın içinde beklettik baya yumuşattı kabardı sonra eşim çekti aldı onu ama küçük parçalar kaldı onları alamadık uyandı 🙆♀️ o parçalar düşer mi kendisi sizde de olmuş muydu
5253 NurrC çok teşekkür ederim, bize bir gün sonra veya sonraki gün ılık suya oturtun çıkarın dedi, benim de çıkarasım var açıkcası kakası o pamuğa geldi tam temiz değil içim rahat etmiyor 😐
5253 NurrC siz hemen ertesi gün suya oturttunuz mu peki 🤔 bize öyle dedi ben de dün akşam sabah oturttum
5253 iki_prens_annesi_ küçük parçalar kaldı benim de az önce çıkarttık çok şükür o parçalar gidiyor mu kendiliğinden sizde de kalmış mıydı
iki_prens_annesi_ 5253 evet evet banyo yaptıkça yavas yavas gidiyor suan yeni oldugu icin zorlayin su gordukce yumuşar