Baltenekem Merhaba. Öncelikle hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün. Biz şu an çok iyiyiz şükürler olsun. Dr hanım ve ekibi çok çok iyiler. Anlatayım baştan:
Gittik hastaneye bahsedilen gibi kalabalıktı biraz. Az sonra aldılar bizi pipinin etrafına birkaç yere uyuşturucu iğne yaptı doktor. Tabi kıyamet koptu ağladı baya. Yukarı katta emzirme odası varmış oraya yönlendirdi emzirin dinlenin yarım saat sonra gelin dendi. Yarım saat sonra indik ama hemen almadılar. 1 saati buldu içeri girmemiz. İşleme başladılar oğlum hiçbir şey hissetmedi bir sorun olmadı yani. Sadece 2-3 kez işedi ayaklarını tutan hemşireye yan tarafında ben duruyordum ben de nasibimi almış oldum 🙈😅 dediğim gibi hiçbir şey hissetmedi bir sorun olmadı işlem sırasında hatta uyuyuverdi 5dk sonra. İşlem bitti dr hanım bizzat kendisi göstere öğrete kremledi bardak koydu bağladı bezini. Hemşire dediki kıyafetini kesmem lazım ben şok oldum eski bir kıyafeti var mı dedi neyse ki vardı. Böyle bir bilgi verilmemişti sinir oldum ilk başta ama sonra çok rahat ettik. Bu bilgiyi kimse yazmamış. Haberiniz olsun yani. Patikli bi pijama altı vardı yanımda onun ortasını kestiler. Mutlaka yanınıza alın sizde ya da tulum da olur ortası çıtçıtlanmaz böylelikle kıyafetleri de kesilmemiş olur. Hastane bize biraz uzak 40-50 dk kadar. Anestezinin etkisi beklediğimden kısa sürdü eve varmaya 3-5 dk kala ağlamaya başladı. Eve geldik kıyamet koptu. Ne ağıtlar döktü. O ağladı ben ağladım ki çok ağlak bir bebek değil. İlk defa ağlamayı öğrendi oğlum :) Keşke hastaneden çıkar çıkmaz calpol verseymişim dedim. Eve gelir gelmez verdim. Ağlamaktan ememedi bile. Anestezinin etkisi geçti tamamen. Bide işedi sanırım canı yanmaya başladı. Ağrı kesicinin etkisiyle birazda zorlamayla meme verdim uyudu. İlk 6 saat geçerse bir şeyi kalmaz dedi bi hemşire arkadaşım. Gece 11den sabah 4e kadar uyudu. Uyumadık biz başında bekledik. 4de uyandı sızlandı biraz emdi gülücükler atmaya başladı au demeye başladı ara ara sanırım çişini yaptıkça sızlandı. Başka da bir sorun olmadı. Güzelce pansumanını yaptık. Bardak hayat kurtarıcı bir şey. Ben doktorun verdiği kremler + zeytinyağ sürdüm toparlandı. Biraz uzun yazdım ama ilk defa başıma geldi. Ömrümde hiç sünnet nedir bilmem ben. 3 kız kardeşiz sülalemizde kızlar ağırlıkta aileminde hiç tecrübesi yok ve uzaktalar. Çok korttum stres oldum ama oldu da bitti maşallah 🧿🤗 Belki sizde benim gibisinizdir diye hiç bir detayı yaşamamaya çalıştım. Aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz. Memnuniyetle yardımcı olmaya çalışırım. 🤗