Şu anlık bardak koyduk ancak öyle rahat edebildi. Çok zor açıkçası. Tek olmaz kesinlikle ben yapamadım. Verdikleri krem çok tuaf, civa gibi durmuyor. Bardak koyuyorsun okey ama bacaklar kıpır kıpır. Tek biraz zorlar gibi. Ama annem de işe gidecek nasıl yapıcam bilmiyorum. Zora gelince olur herhalde mecburen. Suya oturmayı özellikle sordum enfeksiyon kapar dedi. 1 hafta yasak. Ama sünnet olalı 2 gün olacak bi gelişme yok :/ kızarık hafif alt tarafı dikişli yerleri kanlı görünüm. Şişlik var. Bugün çocuk dk gösterdik ödemi var normal bi sorun yok dedi. Valla çok rahat geçti diyenler var. İkinci gün iyileşti falan diyorlar maşallah ama bizim ki genel olarak iyi el kol hareketli lakin sünnet yeri sıkıntı yüz üstü çeviremiyorum. Yeterince korktu zaten. Olumsuz konuşmak istemiyorum ama yaptırmak iyi gibi 1 an önce. Değil gibi de :) Zor kısacası. Çok iyi bir doktor araştırın derim. Bebek arabasında gezdirmek artı bi oyalama şekli. 1 beden büyük bez bol kıyafet vs vs. Lakin temizleme olayını tekrar yarın soracağım. O an çok şey dedi de aklımda kalmamış. Bize de fizyotojik su demişti. Ama pipiyi 1 hafta bir şey ile temizlemeyeceğim. Yağ vb şeyler denilmedi bize ama herkes kullanmış ve etkili olmuş. İnş bizimki de çabucak iyileşir. Vallahi çok yoruldum..