Mmelike Merhabalar 4. Ayımızdayız henüz tam basmadık 4. Aya ama geceleri cok uyanmaya başladı. 9 bucukta 210 cc mama içiyor 3 te uyanıyor sonra tekrar 5 bucum 6 gibi uyanıyor mama istiyor. Acaba gece yatarken böyle bi kaşık maması verenler varmıdır ?
gizmii Mmelike 210 CC biraz fazla değil mi canım kilosu kaç bebisin benim ki 4 ay 15 günlük 120 veya 150 CC veriyorum
gizmii Mmelike emme içgüdü olduğu için ve eğer sizi emmiyorsa ondan istiyor sürekli bize hemşire öyle söyledi
Handeakglyvz Mmelike benim kızım 3 ay 25 günlük şuan 120 Cc yada 130 içiyor en fazla doktorumuz bu şekilde planladı 4 saatte 1 olcak şekilde doktorunuza danışmanızı tavsiye ederim 😊
Koalamm Mmelike Aç olduğundan değil annesi emzik vs verebilirsin oyalanması için veya emiyorsa gece göğsünuzu verin
Mmelike gizmii beni emmiyor sütüm yok malesef doğdugu günden beri hep fazla yiyor iştahlı bir bebek 8 kiloydu en son. Sadece gece yatarken veriyorum 210 oda dün başldık doymadıgınu düşündüğüm için.
gizmii Mmelike bizimki de 7700 du üç gün önce. Benimki de iştahlı bir bebek. Gece aynı şekilde üç dört saatte bir kalkiyo. Ama senin yerinde olsam kaşık mama vermem paketli gıda sonuçta ve daha çok küçükler. Maalesef bende sütüm olmadığı için hep mama verdim bari paketli gıda yemesin diye düşünüyorum doktorum da aynı şekilde. Ek gıdaya geçince azalır bence biraz daha sabret derim
Mmelike gizmii doğru haklsınız yinede doktora sorayım bir bende bilemedğim için açayım dedim bit post. Bizde ilk zamandan beri mama veriyoruz. Hangi mamayı kullanıyosunuz acaba ?
Almiladerin Ben 48 günlük oldum şuan kız hem emio hem mama veriyorum 1 kerelik oda 90 cc 🤷🏻♀️ Doymuyo napalım normal 220 cc 4. Ay diosun doktoruna danıs ne diyecek
Mmelike Almiladerin evet malesef doymuyorlar 150 cc içşyordu 180 e cıktık aksamlarıda 210 malesef ama hala 2 kez uyanıyor normalde bi kez uyanıyordu
ElaKaan Mmelike benim bebeğimde 2 ay 25 günlük tek seferde mamasını içip uyumuyor mesela 3 saatte150 ml içiyosa bi bebek, benimki 60 60 30 içiyo 3 saatte hep parçalra bölünüyoruz uyumuyoruz geceleri 😢
Nesizade Mmelike benim oğlum memede uyumayı sevdiği için saat başı kalkar 8 aylık olacak hala öyle :) belki gece biraz daha uzun uyur DİE denemiştik ama sevmedi o mamayı