canzuu Merhaba arkadaşlar, bebeğim 5,5 aylik uyurken ellerini yukarı asagi hareket ettiriyor hizli hizli, bu gece iki kere fark ettim. Korktum daha once gormemistim.Neden olabilir böyle bir durumla karsilasan var mi?
Dedinaber canzuu benim kızım 4aylık uykusu geldiğinde öyle yapıyor. hatta kafasına vuruyor senkronize. aynı aralıklarla indirip kaldırıyor. gece kundak yaptığım için bilmiyorum 🤷🏻♀️
mnnakanne canzuu uykuya geçeceginde öyle yapıyodur cnm benim oglumda elleriyle yüzünü oynar ayagımı oynar ayaklarını kaldırır öyle öyle geçer uykuya
Balperisi canzuu kızım 6 ay 3 günlük emerken sürekli elini sallar en son elini tutuyorum el ele tutuşup öyle uyutuyorum uykusunda hiç farketmedim yapıp yapmadığını bilmiyorum. Sebebini araştırmadım da aklıma takıldı şu an🧐
canzuu Dedinaber ya ayni seyi kastediyoruz di mi boyle iki elini yukari adagi hızlı hızlı birine vuruyo sanki:( uykusunda neden yaptı anlam veremedim ya
Dedinaber canzuu aynen aynen bizimki sadece sağ kolunu yapıyor öyle komple omzundan kaldırıp indiriyor pat pat. kaldırdığında alnına vuruyor bilinçli değil ama kesinlikle. uykuya geçeceğinde öyle yapıyor öyle rahatlıyor da olabilir sakinleşiyor sanırım huzursuz olmuyor çünkü.
canzuu Dedinaber korkuttu bu durum beni bi baktim bi ara gece cirpiniyo sanki garibim. Kucağıma aldim sakinledi, niye yapti hala anlamış diilim internette kotu kotu şeyler yaziyo:/
canzuu mnnakanne canim uyurken oyle yapiyo uyuturken diil baya gece uykusundayken:( bi de emerken de elleriyle vurmaya calisiyo surekli
Eylldga canzuu merhaba bununla ilgili bir yazı okumuştum bence bu durumu doktorunuz ile bir paylaşın aklınızda kalmasın. 😌
Eylldga Balperisi inanın nerde okuduğumu bile hatırlamıyorum ama sizin için tekrar bi bakacağım 🙏🏻 Gönlünüzü ferah tutun lütfen. Doktorunuza danışın ve içinizi rahatlatın 😊