Tuba
merhabalar, kızım 10,5 aylık şu an .
Doğduğunda meme arıyodu sütümde vardı cok sukur emzirdim hep sonra mastit olma yolundaydım elektrikli sağma makinası aldım ödünc mastit olmadan bosalttm hep. Daha sonra 2 aylıkken meme reddi yasadık 2 ay kadar sürdü 4 aylıkken anca döndü memeye. Kayınpederim kanserdi annesütü kullan dediği için doktoru bende sagımla arttırayım sutumu ikisinede cıksın bebeğim sütsüz kalmasn derken kontrolsuz sağım yaparak sütümü tazyiklendirdim ve meme reddi yasattı bize cok zorlandım . Ama hiç mama vermedim ısrarcı oldum zorladım . Kucağımda gezdirdim pıspısladım mayısınca emzirdim uydu . İki ay hep ayakta emdi geceleri hariç ve sol gögsümü doğalı cok sevmedi ama ters tuttum futbolcu tutusu yatarak emzirme derken su an ikisinide hala emiyo.
İlklerde 10-15 dk tutmaya calıstım hep memede. Su an meme emerek uyuyo keyif yaparaktan o yuZden yarım saat sürüyo ikisindende emmesi.
İlklerde takip ettim genelde 1 saat uyanık duruyodu o sekilde saatbası emdi hep. Su anda da 3 saatte bir gibi uyku öncesi emiyor.
Doydugunu bezin doluluğundsn anlıyorum. Gerci su an ek gıdada alıyoruz ve eskisi gibi cok bez cıkmıyor dolmadan değişitrmiyorum günde 3-4-5 bez cıkıyor doyuyor mu emin olamıyorum su an. Ek gıda alımında da sıkıntı yasıyoruz biraz. Kilomuz cok iyi değil ama minyon olcak birazda ondsn ssnırım bilemiyoeum ..