Tuba bebeğim 6 aylık sadece anne sütü alıyor. Kimi çok çabuk adapte olurken kimi bebekte çok gayret gerektiriyor. Bizimki de çok çabalar sonucu anne sütü verebildim. 2 ay silikon uc kullandık. Yeter ki anne sütü alsın dedim. 3 ay kadar sabah öğlen akşam mama ile destekledim. Ama hep emzirmeye direndim. Elektrikli pompalarla sağdım. Elle sağdım. Kucağımdan saatlerce indirmeyip emzirdim. 2 saat deliksiz emdiği oluyordu. Sütüm yetmiyor mu diye düşünmek cabası. Zaten o yiyip bitiriyor insanı. Her ay 1 er kilo aldı ben yine de yetmiyor dedim. Buradan bebeklerin kilolarını araştırdım. Bazı kişiler sütün suludur dedi aç bu çocuk dedi silikon uctan iyi gelmez sütün dedi mama ver zayıf dedi. Tabi ilk bebeğin cahilliği kim ne dese doğru diyosun. Ebe güzel kilo alımı mamaya gerek yok diyor. Büyükler ebeler bilmez diyor. Hala daha bu çocuk aç deyip ağzına birşeyler tıkma çabasındalar. Bebeğim 6 aylık 8 kilo biz memnunuz anne babası olarak ama büyükler değil 😊 sonuç olarak emzirmeye direnin bebek değil siz hakimiyeti elinize alın. O ne kadar dirense de emzirmeye devam. Çok güzel bir duygu ve inanılmaz rahatlık 😌😊