Miniminnaakkk MeryemHatice daha küçük annesi birkaç aya düzelir inşallah. Gündüz biraz yorun oyalayın uyuduğunda çok uzun uyutmayın. Gece gündüz döngüsünü de öğrensin. Gündüz sesi engellemeyin uyudu diye perdeleri de kapamayın. Gece daha loş sessiz olsun. Bi rutin oluşturmayı deneyin yavaş yavaş 😊
MeryemHatice Miniminnaakkk geçen akşam bir saat uyudu kaldırdım gece uyusun diye çok huzursuzlasti ağladı gözlerini ovaliyor du çok zor uyudu sonra şimdi korkuyorum uyandirmaya
Minelin_Annesi Tuba Doymadığı için veriyorum çünkü aranıyor hep yada emziğini çok şiddetli çekiyor. Doktoruda arandıkça verebilirsiniz dedi
Melishas Doktorlar 2 saatte bir emzirin diyolar fakat bebek uyanmiyo sürekli ben uyandırıyorum ofkeleniyo haliyle e gece emzirmeye kalkıyorum tamam ama bide uyandırıp gönlününu eğlendirmek var ne olacak böyle bilemedim acaba 4 saate bir mi versem
Kemalinannesii Tuba bide sarılık olma riski vardi oğlumun hızlı kilo verdi cok ağladım emsin diye wimdi de meme mi bırakmıyor gece uyurken bile sürekli emmek istiyor cok sukur