Arasannesi Sarisu acıkınca uyanıyorlar yanı doktorunuz öyle tavsıye ettıyse uygulayın gercekten pişman olmazsınız.bıze de aynı sekılde soyledı ancak sindirir üstüste emzırırsen gaz birikimi oluyor dedi.ayrıca zorla kaldırınca uyku kalitesi de düşüyor bellı bır zamandan sonra beslenme kadar uykuda önemli.gündüz zaten hıc uyumazdı bebegım.oyuzden gece karışmıyordum.kolik bebek olunca gercekten zor benım bebegım hala huysuz yanı gaz sorunumuz cok şükürki 3 bucuk aylıkken tamamen bıttı ama huysuzluk kaldı
Sarisu Arasannesi bizimde huysuzluk var damla vermişti doktorumuz ondan beri atıyor rahat ama ağlamalar huysuzluklar kolik saati meme reddimiz de var . Evet sizin yazdığınızı okuyunca doktorumun dediği gibi yazmışsınız bir problemde yaşamamışsınız açlıkla ilgili ondan cevaplamak istedim tecrübeli olduğunuz İçin
Mrs_Ladybird Sariye66 gazı da olabilir bizimkinin gazı gelince de meme istiyor şimdi gazımız biraz azaldı ama yine de sürekli memede durmak istiyor bakalım nasıl ilerleyecek bu bi kaş gündür de huysuzluğu iyice arttı her şeye ağlar oldu
Hilal_erdgn GozdemHilal aynen bide sitrest yaptıkça azalır olduğu kadar her bebek emerek büyümüyoki zaten doysunda yeter☺️
Giray Arasannesi ben 4 saati geçince gögüslerim şişiyor hemen emziriyorım bazen tıkanma gibi oluyor elimle masaj yapıp kendine getirmeye çalışıyorum
Eyrice Benimde 2 aylık bebegim her ağladığında emziriyorum. Ama doğumdan itibaren sadece tek göğsümde emzirme sonrası acayip bi sızı ağrı oluyor. Sanki iğne bayırıp iğneyle orayı çiziyorlarmış gibi. Sizce nedeni ne olabilir 1 veya 2 saate anca gidiyor agrısı ve bu yüzden sol göğsümü emzirmek istemiyorum tekrar agrı yapar diye 😔😔
Sariye66 Ygz92 ten temeası ve duşta emzirme tekniği ile yendim ben zaman zaman hala yapıyor israrcı olmuyorum biberon kullanmıyorum sağdığım sütü kaşık biberon ile veriyorum
Yy2112 SertapHilal meme reddini nasil astiniz. Sanirim biz de onu yaşıyoruz şu an. Bebegim emmek istemiyor kucağıma alinca ağlamaya başlıyor emse de 5 dk falan emiyor
SertapHilal Yy2112 Hiç zorlama emmek istemediğinde sakinleşince dene. Eğer hiç istemiyosa sağıp kaşıkla ver sütünü ama biberon kullanma. 3-4 gün boyunca meme teklif etmezsen memeyi unutur ve reddetmeyi istemez. Biraz unutmasını bekle ara ara teklif et, kafasını çeviriyosa hemen kaldır sütünü sağ ve kaşıkla ver. Ben bu şekilde döndürdüm
Yy2112 basakgolbasi 1 buçuk ayligiz ayni biz de böyleyiz ne yapacağım bilmiyorum. Artik ağlamaktan sesi kisilmaya basladi
anneoldumkiben Nbg_26 nasıl atlattınız 3,5 aylığız emmej istemiyor çığlık atıyo memeyi görünce .uyursa emiyor sadece😔
Tugcesilam Tuba ewet kullanıyordu ama ilerde meme reddi olmasın diye avent aldım zaten wee 125 ml illaki büyüğüne gececektim oyğzden avent aldım
Nbg_26 Momysmom sizin daha çok küçük, büyüme hormonu bildiğim kadarıyla gece sabaha karşı salgılanıyor, gece en azından daha düzenli uyuması lazım. Doktorunuz ne diyor?
Busragokceberra Tuba Bebeğim 1 ay 28 günlük başlarda 1 saatte bir kalkarken artık gece 2 kere kalkıyorum gündüzleri de bazen yarım saat,1 saat,2 saat aralıklarla emiyor doyunca kendi itiyor zaten doymasa uyuyamaz ve sürekli aglarmis doktor dedi