B3238
çok zor bir süreçti ve kaç hafta baya yıpratıcı geçti. Hatta herkes zorlama istemiyorsa mamalar da çok iyi, mamayla besle dedi ama ben inat ettim. Size tavsiyem inancınızı kaybetmeyin, bebeğinize güzelce emecek diye yaklaşın. Ya emmezse diye tereddüt ettiğinizde nasılsa hissediyorlar. Ben o süreçte eds denedim ama bizimki birşey çevirdiğimizi anladı ve asla ağzına almadı. Çoğu bebek eds ile tekrar emmeye başlamış. Deneyebilirsiniz. Sonra eds olmayınca silikon göğüs ucu denedim ama onun ömrü de 3. Seferde bitti, bizimki onu da asla istemedi. (yine çoğu Bebek’te işe yaramış bu yöntem de). Bende işe yarayan sling oldu. Kızımla tüm gün slingle gezdik. Slingde uyudu tüm gün. Resmen öyle yattım kalktım. Göğüste olunca hem anneyle güzel vakit geçirip bağı güçleniyor hem de süt kokusunu alıyormuş ve emmek istiyormuş. Kesinlikle bende sling aşırı işe yaradı. Bir de emmedikçe sütüm azalmıştı, o süreçte sütümü arttırmak için uğraştım ve hepsinin sonucu artık kızım sorunsuz bir şekilde 2 saatte bir emiyor ☺️
çok zor bir süreç, anneyi çok yıpratıyor ama geçiyor. İnş sizin de bizim gibi geçer.