kahvekokusuu arassmother ben emzirmeyle alakali hic saat tutmadim halen saat basi emer ek gida verdigim halde corbasini icer bitince bide emmek ister yani ih dese emzirdim mama ise benimki cok istahli sütümün kesildigi zamanlar 2bucuk aylikken 2 saatte 150 cc kadar veriyordum o biraz da bebekle alakali bence
arassmother kahvekokusuu 90cc verdiğimde çıkarıyor ben eds ile veriyorum beni de emiyor ikisi bir fazla geliyor galiba bazen 60 I bile çıkarıyor ben anlamıyorum yaşadıkça öğreniyoruz ama zor bir durum
monaroza1 Havvana İlk günler yoktu şu iki gündür olunca korktum ben de ama buraya yazdıktan sonra hiç yapmadı hemen tuttu memeyi çok şükür diyim 😊 ama bir daha yaparsa o şekilde denicem
Miraaayadeee Tuba benim kizim tek göğsümü emiyo diğerinde süt var ama sıkınca geliyo ama emmediği icin yumuşak ağzına alınca migdesi bulanır gibi oluyo varmı yardımcı olabilecek 😔 mama veriyorum biberon tutmuyo
Tosbikhamza Miraaayadeee Benim oğlumda öyleydi ama pes etme gerekirse diğer memeyi sağ bende öyle yapıyordum şu an 3 aylık oldu. İlk ay çok çektim çok yoruldum. Sinirleniyordu ağlıyordu emmiyordu. Ama aç olduğunda hep ilk o tarafı vermeye çalıştım bir alıyordu bir almıyordu Şimdi emiyor çok şükür emip bırakıyor bana bakıyor sonra yine emiyor 😊 Ama sütünü sağ hep o meme de sütün kesilmesin.
alpinannesiil 2 aylık oğlum var. ilk bir ay ememedi, 2500 kg doğdu küçücüktü ağzı. ilk bir ay sağarak sütümü verdim, mama desteği oldu. hergün emzirmeyi denedim ısrarla. bir ayın sonunda tuttu şükür. şimdi de her ağladığında arandığında veriyorum.
Namutenahi_94 Tuba oğlum ve kızım 2 yaşlarına kadar emdiler 2 aylikta ikizlerim var doyana kadar emziriyorum kendileri doyunca bırakıyorlar zaten en geç 2 saate bir emiyolar doyduklarinida bezlerine göre anlıyorum sürekli kaka ve çiş yaparlar dundende sağlık ocağında kilolarına baktırdım premature doğdukları halde normal bebek kilosunu yakalamışlar gayet iyi dediler çok şükür elhamdülillah
Namutenahi_94 Tuba teşekkür ederim canım evet tek emziriyorum mamayı sevmediler zaten 4 aylık falan olsun herobaby sütlü pirinçli maması var onlardan vereceğim biberona koyup önceki çocuklarımda da vermiştim yegenimide onunla büyüttüm
Nbg_26 Minty Kilo-boy gelişimi, kaka- çiş durumu iyiyse korkmayın ☺️ Bizim çocuklarımızın ya midesi küçük yada anneleriyle özel vakit geçirmek istiyorlar bence ☺️
Asafinannesi25 Tuba benim oğlum 9 aylık ilk zamanlar sütüm azdı doymuyordu mama da veriyordum ama zamanla arttı sütüm doyurmaya başladı mamayı bıraktık hala emiyor şükğr hele geceleri hiç bırakmıyor beni ### Allah sağlık versin hepsine inşalllah ###
1minnakannesi Pitpitbebe bıraktırmasıda zor oluyor. Arada deniyorum almasını ama hemen itekliyor . Alsa biraz rahat edeceğim diye düşünüyorum
Pitpitbebe 1minnakannesi Bu işin rahatı yok bak onu anladım 🥴 şimdi çekiyorsun ama ileride rahat edersin ben de o zamanlar rahattım ama şimdi yeni yeni zorlanmaya başladım 🤦🏻♀️
Esencemre Denes uyuduğu an sağıyorum uyanırsa da diğer sağladığım göğsümü emziriyorum sonra geri uykuya dalıyor sağdığınız göğsünüzde olsa emzirebilirsiniz göğüste süt bitmez
Esencemre Minico canınızı sıkmayın anne sütü alan bebeler 10 güne kadar yapmayabilir anne sütü bağırsakta emilir benimde oğlum 2 aylık şuan 5-6.gününde yapar
Tuba meliketurhan16 sürekli memenizi boşaltın ve doktorunuza danışın belki antibiyotik gerekli olabilir
myagmur -Eliz eliz merhaba ayni sorunu yaşadım.en basindan beri biberon var hayatimizda sutum azdi benim.5.5 aylık şimdi emmeyi 2 aylıkken bırakmaya başladı.once sadece geceleri emmeye basladi.Sonra tamamen bıraktı. 2 ay daha sağıp verebildim.Çok ağladım çok üzüldüm mama veriyorum diye. Emzirme danışmanlığı da aldim ama olmadi. 5 gün biberon vermeyip aç bile bıraktım. Doktorum bile artik bazi bebekler böyledir üzülme boşver dedi. Mama ile de çok güzel büyüyor çok da minnos oluyor bu durumlar da geçiyor. Seninki daha çok küçük kaşık biberon var onu deneyebilirsin.Eds sondası alıp onu deneyebilirsin.ben siringayla veriyordum yani küçük parmağımı ağzına sokup emerken yandan şırınga ile mama verdim. Bebek küçük olduğu için emzirme danışmanlığı alsan çok çok iyi olur.kasik biberon en güzeli ona alıştırıp normal biberonu bırakırsan memeye dönecektir.benimkinde geç kaldık.umarim seninki düzelir. Ama bazıları inatçı oluyor üzülmemeye çalış.Ben emmedigi zaman beni sevmediğini düşünürdüm ve aglardim.şimdi bana hayran hayran bakıyor dokunuyor.annelik emzirme ile sınırlı kalmıyor merak etme mana ile büyüyeler de baya sağlıklı ve zeki oluyor
Gazmelioglus myagmur bu meme reddi için bı aparat War diye duymuştum araştırdin mi ondan al dene bebiş küçükse daha bir ikincisi anne memesine yakın bir biberon al bende War iki tane hata hem memeyi tutuyor hem mama weryorum oğlum 3 aylık olucak yarın ins yani uçtan olabilir hiç meme reddi yaşamadım şükür birir tommeetippee bidede wee baby meme ucu gibi ya başı ikisinide bide ilki gaz olamsini engellyo denemeni tavsiye ederim
Gazmelioglus ayseberilinannesi aynen kendileri emzirmis anneler olarak emzir emzir diyeceklerine mama wer salla uyusun başka bişi yok 🙄 aslında şunu anladım ama geç anladım su 40 gün mevzusu çok önemli o zaman ne kadar çok emerse çocuk 40 bittikten sonra da fazla fazla süt geliyo az emdimi zaten 2 3 aylık oldumu süt kesiliyo ilk 5 gün mama emdi bebek sonra sütüm geldi hep süt werdim 20 gün boyunca çünkü o zaman kayınvalidem korona oldu we karisamiyodu bana ama iyileşti we her ağlamasına mız mız etmesine bu aç doymuyo mama yap werelim senin sütün yok dedi bende saf gibi hep kafaya taktım süt yok diye üzüldüm mama werdim işte pişmanım ama iş işten geçti🙄🙄
arassmother Gmz06 aslında sütünüz var maşallah ben hiç bir sağımımda 60 ı görmedim mama bende veriyorum