emi_97 Tuba bebeğim 1 ay 8 günlük sütüm çok ama emmiyyor biberonla veriyorum Kendi sütümü sağıp veriyorum nolur yardımcı olun ne yapsam göğsümü tutar
sezenmelike emi_97 Ayakta ,pilates topunda, duşta, bebek uykuluyken, bebek uyurken emzirmeyi deneyebilirsiniz.
Tuba emi_97 Sessiz karanlık bir ortamda emzirmeyi deneyin. Benim oğlum orda daha sakin kalıyordu ve emiyordu.
nnidua Tuba benim bebeğim 1 aylık emmi seviyo ama memede uyuyo nasıl çözüm bulucam ama mesela bugün 5bucuk gibi uyandı biberonla sagdigim sütü verdim uyudu 6bucukta uyandı ve 9 10 a kadar uyuyamadı çok huzursuzlandi aç olmadığı için kısa kısa emmek istedi ama tam uykuya geçemedi en son tekrar memede uyudu emzikte ise yaramıyo
Tuba nnidua Atak döneminde olabilir veya gaz sancısı çekebilir. Genelde ilk 3 ay çok oluyor böyle🥺 sessiz sakin ve karanlık ortamda stres yapmadan emzirmeyi deneyin
eda11kaan Tuba Benim oğluşum 3 haftalık sütüm yetmediği için mama vermek zorunda kaldım ve biberona alıştı ve mememi artık istemiyor hemen süt gelmediği için ve yeterli olmadığı için..
Tuba eda11kaan Öyle de böyle de büyüyorlar, önemli olan kolostrumu almışlar.🤗 sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah🤍
yorgun1momyy_ monaroza1 30+2 günlük olduk aynı durum bizdede var çok aç olunca hırslanıyoruz tutamayınca oluyor birde aniden çekiyor fazla gelince de oluyor biz bu yüzden iki kez tıkanıp boğulma tehlikesi geçirdik emiyor sonra da fışkırır şekilde kusuyor hastaneye götürdük gaz problemi çıktı aklım gidiyor emzirirken 😞
UmutErdeminAnnesi monaroza1 meme başı sert olduğu için olabilir. Nemli ve yumuşak tutmaya çalışırsanız belki daha kolay kavrayabilir.
jasminegms Adeviyee kilo alımı nasıl benımkide gece 2 kere kalkıyor bazen 3 herkes olmaz öyle kalk 2 saatte bir emzir diyor
cananelisa -Eliz hiççç kafana takma benim bebeğimde 27 günlük aynı şeleri yaşadım lohusa psklojisi herkes emiomu die sordukça ağladım onlar sordukça emziremedim her mama içtiğinde ağlıyodum nasıl anneyim die. Ama öle değil tabiki emse daha iyi ama emmiyor sağlıklı olsun yeter şimdide gaz sancıları başladı
cerenemir6734 GozdemHilal 2 günlük anneyim sütüm hiç yok açlıktan çok ağlıyo ben kendimi çok kötü hissediyorum ne yapsam gelmiyor süt aynı sizin gibi sağmaya çalışacam belki olur
gizemylmz1301 Kızım iki günlük ve meme reddi yaşıyorum 10 ml amca sütüm geliyo 😔 memelerim iri olduğu için sanırım tutturmakta çok zorlanıyorum süt gelmediği için kavga ediyo sağım yapıyorum tek memede 12 dk kadar emdikten sonra bırakıyor emmeyi bana tavsiyeleriniz neler olur
buketylnz birboncukannesiiii bebeğiniz kaç kilo acaba benimde bebeğim 5 aylık oldu 6500 ama çevreden aç diye çok konuşuyorlar sinir oluyorm üzülüyorum bebeğim çok yemek yemek istiyor bunu gören aç diyo ama güzel emiyor😪
555228 Tuba meme reddi yaşıyoruz ne yapabilirim bebegim 5 aylık mama vermiyorum zaten biberon istemiyorum yalancı emzik hiç tutmadı damakları cok zorluyor ondan olabilirmi 🌺