ueums Kızlar babymall sitesinden kızıma 3 tekerli bisiklet alıcam fiyatı diğer sayfalara göre çok uygun alışveriş yapan var mı daha önce?
Nurrcem ueums alışveriş yaptım sorunsuz geldi zaten mağazalarıda var güvenli yürüme arkadaşı almıştım Fischer price eğitici köpekcik ..
Kbrbydk ueums ay bayıldım çok güzelmiş 140 TL ye bile varmış çok uygun geldi😍benim kızım da 11 aylık baharda binmesi için almak istiyordum bende bir bakayım. Bu arada normal mağazasından alışveriş yapıyorum babymall in kaliteli ve düzgün bir marka merak etmeyin😊
melegim26 ueums alabilirsin canim babymall öyle herhangi bir site değil e bebek kadar olmazsa da bi çok yerde subesi olan kaliteli ürünleri olan bir mağaza 😊
KumsalRoza ueums mağazası var gayet düzgün kocaman şubeleri olan bi yer. Kizimin besigini oradan almıştım hatta.subatta orası da ebebek gibi indirime girer
Dadam ueums çok şirinmiş😍 babymall dan alışveriş yapmadım ama güvenilir olduğunu düşünüyorum.Alabilirsin canım sıkıntı yok sitede.
Sutbitkisi Güvenilir ama bu araçlar şu bi milyoncu gibi plastik araç gereç satan yerlerde çok daha ucuz, bilginize 🌸
Mom34 Sutbitkisi yok ya bennde bakıyordum bir ara oralarda çok kalitesiz plastikten bisiklet 250 liraydı. İnternette daha uygun artık çoğu şey
ueums Mom34 İnternette çok güzel modeller var yani bu tarz figürlü olanlar bu fiyat olunca dedim gerçekte daha pahalıdır kesin
EgeMeva ueums Ankara dayım var bebek arabasini kıyafet falan gidip almıştım baya buyuk..en son da montla peluş oyuncak netten sipariş verdim