Mrs_Mert Ogretmenanne52 görümcem hem gelirken hem de giderken 2 valizden oldu. İkisini de kırmışlar. Çok iyi sarmalısınız yoksa pek dikkat etmiyolar
Selimim4720 Elfydr Ne gibi kısıtlamalar var mesela? Bende çarşamba günü bebeğimle uçak yolculuğu yapacam da nasipse
Elfydr Selimim4720 kardeşim Antep den yeni geldi kabin bagajı asla almadılar. Ust dolapları açmıyormuslar.
Purely Ogretmenanne52 valla onun için bu beyaz eşya sarılan baloncuklu naylonlar var ya ondan alın iyicene sarın karton kutuya koyun boşlukları gazete ile doldurun birseycik olmaz.
Kbrbydk Ogretmenanne52 bebek arabasini kırılacak eşya olarak ayrı yere alıyorlar belki rica ederseniz onu da bebek arabalarını koydukları yere koyarlar. Havalimanına götürün kontuarda sorun olmadı yanınızda kim geliyorsa geri verirsiniz.
Elfydr Selimim4720 hayir hayir onlari alıyorlar. Sadece önceden kabin bagajı yapardik ve koltuk ustu dolaplara koyardık. Pegasus da artık o dolapları açmıyorlar. Ama siz bir sırt çantası yada bebek çantası yapabilirsiniz tabiki de. Ben genelleme yapıp yanlış yönlendirme de yapmak istemem. Istersenjz siz uçuş yapacağınız hava alanını arayıp sorun. Benim kardeşim yeni geldiği için söyledim.
Glsr1 Kirilabilir esyalar icin özel bir alan var valiz verilen alandan sorabilirsin ordan elden aliyorlar hic bosey olmuyor cogu kez kullanmisimdir ki eger zarar gelirse faturasini gösterip geri iade istiye bilirsin ödemek zorundalar
tombikdonerkankasiiskender Bn uçakla istanbuldan trabzona götürdüm park beşiğimizi bi sıkıntı olmadı bizde kırık falan da olmadı