Ogretmenanne52 Uçak ile yolculuk yapacağım. Yalniz bebegim beşiğinde uyumaya alışık olduğu için yanimda götürebilir miyim sizce. Park beşik. Yanıma alsam ya da valizlerle versem fırlattıklari için kırilir mı?
Hohomoromu Ogretmenanne52 kirilmama garantisi vermezler karton kutu bulup sarın iyice bantalayin zarar gelmesin diye bagaja alırlar fazla kuculuyrsa uçağa yanınızda alabilirsnz
Adeviyee Ogretmenanne52 götürürsen canım valize koy ablamın çok sağlam bir valizi vardı onu bile kırdılar
Elfydr Ogretmenanne52 uçuş yapacağınız hava alanını arayıp sorun. Pandemiden dolayi kabine eşya almıyorlar. Baya kısıtlama var. Sonra sorun yaşamayın.
Sara1709 Ogretmenanne52 tabi ayni degil ama dedikleri gibi guzelce sar ucaga ver besige bisey demezler yanina alamazsin heralde ama kucuk biseyse belki olabilir
Ogretmenanne52 Hohomoromu katlandığında bir bacak boyu kadar kalıyor diyelim. Yanıma verirler mi bilemedim. Koronadan dolayı sadece el çantası alabiliyoruz yanimiza
Selimim4720 Elfydr Ne gibi kısıtlamalar var mesela? Bende çarşamba günü bebeğimle uçak yolculuğu yapacam da nasipse
Evhamlianne Ogretmenanne52 çantasına koyduktan sonra patpat poşetle güzelce sarıp streçleyin içinde hareket etcek alan pek olmuyo zaten poşet de alacağı darbeyi hafifletir bi zarar göreceğini sanmıyorum.
Adeviyee Elfydr önce almıyorlardı da ama şimdi değişti diye biliyorum ama tabi almayadabilirler sorun isterseniz
Ogretmenanne52 Adeviyee en iyisi arayip sormak Yada ikinci el beşik alicam kalsin gittigim yerde. Her gidişimde uğraşmak zor olur
Adeviyee Ogretmenanne52 uygun park beşikler var sadece alt kısmı olan yükseltilmeyen onlara bakın isterseniz