Sumeyyem Arkadaşlar oğlum suan 1.5 yaşında mayısta 2 olacak 15 20 kelime var yada yok hayvanlardan möö hav hav diyor seneye kreşe götürsem nasıl olur ki eğer böyle giderse dili orda çocuklar açılıyor konuşmaya başlıyor bildiğim kadarıyla sizde var mı
Mom987 Sumeyyem Ben oğlumun konuşması durakladı diye pedegoga gittim kontrol etti ve hiç bir şeyi yok dedi 3 yaşa kadar normal dedi zaten çocuk doktoru da öyle demişti. Tam uzun uzun konuşmuyor. Ama kreşe gider en azından sosyalleşme arkadaşlarıyla oyun kurma gibi şeyleri öğrenir.
Oozzee Sumeyyem çalışıyor musunuz? Çalışmıyorsanız benim fikrim 2 yaşın kreş için çok küçük olduğu yönünde.
Sumeyyem Mrvdllr anne mama meme dede anane şu go al daha öyle değişik kelime yok ilgileniyorum konuşuyoruz bi sürü kitaplar aldım ne sorsam biliyor algı çok iyi ama
Cookanne Sumeyyem iki yaşta ni güncelleme gelıyor dışı çözülüyor adeta :) bence gayet iyi 15 kelime… Siz yol almısısnız, baya 🌺
Mrvdllr Sumeyyem sizin ayınızda kelimeniz aynıydı hemen hemen sonra biz büyük bir kavgaya şahit olduk olmamız gereken yerde apartmanda kızım çok korktu ve sustu sonra 22 aylıkken tekrar başladık ve şuan çok güzel şuan ona kreş değilde senin ilgine ihtiyaç var sen tv telefon tabletten uzak tut bol bol konuş sıfatlarla zamirler’le Her şeyi anlat ben ayakbısını bile bağlarken ipten yapıldığını bile söylüyordum 😊
Sumeyyem Oozzee şöyle maksat yasıstlarıyla vakit geçirmesi öyle olan çocuk gerçekten açılıyor konuşuyor o yüzden istiyorum yarım günlüğüne felan
akillibidikcgty Sumeyyem bizde 19 aylıgiz 2 temmuzda iki yasinda olucak. Ben çalışıyorum. Bebise babanne bakiyor. Arkadaşlarıyla oynamasi icin ve su anda ne versen kaptığı için 2 yasinda krese vericem bende. TV tablet telefon hiç vermedik. Onunda etkisi var sanirim. Iki kelimeli cümle kurmaya başladı.
Deletedmom62626 Sumeyyem canım bende gönderiyorum kreşe normalde dili çok iyiydi herşeyi biliyordu kardeşi doğunca maalesef dili tutuldu resmen şimdi ise yeni yeni iki cümle kuruyor anne bak korkuyorum ama bu vb gelişim açısından iyi güzel oluyor ama iyi araştırın düzgün bir yere gönderin derim kelimesi de varmış zaten gayet normal bence şuan durumunuz
Sumeyyem Deletedmom62626 aynen bi kreş biliyorum güzel hiç konuşmayan çocuk 1 ayda bülbül olmuş bende yaşıtlarıyla vakit geçirsin diye daha çabuk açılır diye
Deletedmom62626 Oozzee hi anladim bende çalışmıyorum da mecbur kaldım kreşe gönderdim acaba ne alakası var diye merak ettim
Mrvdllr Sumeyyem ayına göre bence iyi ilgilenmeniz çok güzel birde zamanla yapacaklar bende çok endişelendim ama kızım şuan tam 2 yaşında ve maşallahı var çok güzel konuşuyor
NaimeYilmaz Burada bahsetmiştim detaylı :) https://forum.mutlubebekleriz.com/d/494672-25-yas-anaokulukres-deneyimi
Sumeyyem Mrvdllr aynen bende öyleyim elimden geldiğince uzak tutuyorum maksat vakit geçirmesi yasıtlarıyla öyle çocuk gerçekten konuşuyor çok çocuğa tanıt oldum yarım günlüğüne gitmesi bile faydalı olur