QueenBeee Zelisblt benim bebeğim 25 günlük hep emzik niyetine kullanıyor beni bu süreç beni çok yordu fakat endişelerim var geri bırakmazsa bırakmada zorluk yaşarsak diye 😥
QueenBeee Adeviyee hımm ben bunu doktoruma hiç sormadım kızım 25 günlük şuan ve yoruldum kullanılıyorum resmen 🤣
Prensannesiyimm QueenBeee 1 aylıkken verdim kolikti şimdi 10 aylık sadece gece vermeye başladım yavaş yavaş biraktircagim
QueenBeee Prensannesiyimm inşallah bırakabilir hemen bende bırakmada güçlük yaşarım diye daha vermedim
Zelisblt QueenBeee yani eğer emziği tutacaksa verin bnce bi sorun olmaz, belki zamanla kendisi birakır zorlanacağınıızı zanntemiyrm
Prensannesiyimm QueenBeee inşallah canım gece çok sık uyanıyor o yüzden veriyorum karnı aç olsa da olmasa da umarım çabuk bırakır
Zeyna_ QueenBeee benimde bebeğim 1 aylık. Doktor emme refleksi güçlü bebeklere öneriyorum demişti düzeni ni kuruyor uyku kalitesini arttiriyor diye. Ne markalar denedim hiç birini almadı benimki.
QueenBeee Zeyna_ o zaman biraz daha beklesem iyi olur 1.5 aydan sonra çenesi iyice güçlenir diyor doktorlar Gayet iyi emiyor tutuyor memeyi ama işte kararsızlık
kerimannesi QueenBeee napiyorsam tutmuyo kactane denedim almadi keske tutsa beni emzik olarak kullaniyo
Mumofasil QueenBeee emme refleksini tatmin eder. Meme reddi sebebidir. Emmiyorsa verin gitsin birçok faydası var.
eymeninannesi3 QueenBeee 2 günlüktü verdiğimde 2 hafta aldı emziği 3 ay 20 günlüğüz emziği almıyo şuanda ne yaptıysamda aldıramadım elini emiyo
Zelisblt QueenBeee tutacaksa ver canım, sonra göğsünde emerek uyumaya alışır o daha zor olur senin için
QueenBeee Atesbocegi benimki ilk günden beri buna alıştı kakasını da özellikle emerken yapıyor onun dışında açıp baktığımda bezini kirlettiğine çok nadir denk geliyorum 🙄🙄