Minnakkk qulistann ındırımlerde öyle oluyor ne yazık ki ama oyuncak ınsırınlerınde aldım ben oyuncak iyi oldu
Mervea Minnakkk indirim öncesi sepet attım sonrasında sepet boş ve tekrardan baktım yükselmiş fiyat yüksleen fiyatla %28 indirim yapmışlar aynı kapıya çıktı
Minnakkk Dertli bır ay sonra Hersey daha güzel olacak 😍 üç buçuk aylık kızım yanından kalkıp iş yapmak ıstemıyorm hep sevesım onunla ılgılenısım gelıuor 😍 ılk zamanlar biri gelse de duşa girsem dıye bakıyordum şimdi Hersey daha keyıflı
Minnakkk deleted2310 bende Internet’ten aldım 😀 eşim iş çıkısı alacaktı kalmaz dıye öğle arasında git dedim sonra bulmuşken netten alalım deyıp aldık 😀😀
deleted2310 Minnakkk ya hiç baby&me kullanan oldu mu ben bir pakette ondan aldım denemek için inşallah güzeldir
Feyza123 deleted2310 e bebekte bebek bakım odasına deneme amaçlı babyme bez koymuşlar ben orda denedim kakasını sızdırmadı . bende indirimde bulunca 4 paket aldım
Minnakkk deleted2310 yok canım kullanmadım Migros’un bezini aldım geçen denemek ıcın fena degıldı gündüz onu kıllanabılırım bor haftadır kullandım pışık falan olmadı çişi hiç sızdırmadı ama kaka da kızım ıshal olmustu taştı çok
Deletedmom_297 CansuAlmila cnm ya bu grıss markette prima fiyat nedir gittiğimde bakar mısın ona göre gidicem biraz uzak market ters kızımla çıkamıyorum eğer uygunsa gitmeyı düşünüyorum stoklamsk için