Mervea Minnakkk e bebek güya indirim yapıyor ama önce fiyatlarla oynuyor dün sepete birşeyler attım ve 00.00 sepetin içiboş
Zeyyy Minnakkk dun o kadar indirim vardı hiç birini alamadım sepete ekliyorum adres seçtikten sonra devam etmiyo indirimli ürünlerde yaptı bunu diğerlerinde yapmadı 8den 11e kadar denedim sürekli ama alınmadı 😡
Busrakorayeymen Zeyyy evet aynisini bnde yasadim neymis stok yokmus. O zmn indirim yapiyoruz demesinler, bya aradim sylendim😁
Bitterimsade Zeyyy aynı durumu yaşadım uğraştım sepete atıyorum boşaltıyor bazı ürünleri yeni olsa da stok olsa da yaptı.Alamadım hiçbir şey sinir olup bıraktım🤬
Nuraylarin Biz dun ebebekde tekstil urunlerine indirim vardi bi dunya sey aldik kizima seneyede giysin diye bazi seyler aldik astronot tulumlar cok uygundu mesela 50liradan ucuzdu ama magazadan aldik internetden degil
Mervea Minnakkk indirim öncesi sepet attım sonrasında sepet boş ve tekrardan baktım yükselmiş fiyat yüksleen fiyatla %28 indirim yapmışlar aynı kapıya çıktı
qulistann Minnakkk dun mağazasına gittik resmen savaş alanı gibiydi herşey başka yerdeydi kıyafetler yerlerdeydi şok oldum sadece kızıma oyuncak aldım baska hiçbişey almadan geldim
Minnakkk qulistann ındırımlerde öyle oluyor ne yazık ki ama oyuncak ınsırınlerınde aldım ben oyuncak iyi oldu