Ozlem09 Merhaba siz doğum parasını ne zaman aldınız . Kaç ay sonra veriliyor doğum parası ne kadar veriliyor ve ikizlerde farklı ücret oluyor mu
Tzafrak Ocak 4te doğum yaptım,süt parası bikaç gün içinde yattı,doğum parasına şimdi baktım ödeme aşamasında görünüyor .
FeryalsMom Tzafrak bende de ödeme aşamasında yazıyordu PTT ye gittim direk çekebildim haberiniz olsun
Asel-pinar Tzafrak canım bi postaneye gidip sor istersen ödeme aşamasında gözüküp gidip alan çok var çevremde tahmini 45 güne yatıyormuş . Bende 45 gün dolsun gidip soracağım . Sistemsel bi hata varmış diye duydum
MehtapKocak Ozlem09 hayırlı olsun benimxe ikizlerm var basvurulardan sonra sut parasi bir hafta içinde dogum parasi 1000 tl 55 gun icinde yatiyor odeme aşamasinda dendiğinde gidip geçebilirsiniz
Anne151220 Ebrub_oglu Sgk ve Aile sosyal yardimlasma bakanligina. Sgk da sigortali olma sarti var. Aile bakanliginda sart yok. Sgk:200 tl Aile bakabligi:300 tl yardim veriyor
Mrvblgc Bseeyee hastaneden çıkarken sizin adınıza başvuruyorlar doğum parası 300 tl emzirme parasıda 200 tl..
Miyo E devlette doğum yardımı yazarsanız çıkıyo ve ödeme aşamasında diyosa yatmıştır gidip pttden çekebilir veya e devlete banka bilginizi ekleyerek hesabınıza transfer olmasını sağlayabilirsiniz
TDE Bseeyee süt parasını bilmiyorum ben memurum alamıyorum onu. Ama doğum parası için eşim doğum belgeleriyle birlikte bulunduğumuz yerdeki aile ve sosyal hizmetlere başvuru yaptım dedi.
FeryalsMom Bseeyee doğumdan sonra taburcu olurken evrak veriyorlar doğum belgesi onunla sosyal yardımlaşmaya başvuruyorsunuz doğum parası için emzirme parasını hastane kendisi başvuru yapıyor zaten siz zamanı gelince çekiyorsunuz. Direk yönlendirme yapıyor aslında hastane size yapmadılar mı ?
Tzafrak https://www.ailevecalisma.gov.tr/tr-tr/sss/sosyal-yardimlar-genel-mudurlugu/dogum-yardimi/ burdan bir bakın isterseniz☺️
Bseeyee TDE ilçede oturuyoruz biz çok zor öyle başvuru için gitmem sanırım online olarak olmuyor mu 3 saat sürer gitmem 😶
Tzafrak Yalnız doğum parası banka hesabınız tanımlı olsa bile pttye yatıyor ,benim süt parası banka hesabıma yattı ancak doğum parası postaneye geldi 🙄
Bseeyee Tzafrak doğum parası ve süt parası aynı şey değil sanırım süt parası için de mi başvuru yapılıyor?
Azat-1120 Tzafrak Benimde banka hesabım tanımlı hep oraya yatıyor. Şu anda doğum parası için ödeme aşamasında diyor ama PTT den alabilirmiyim o zaman
TDE Bseeyee hiç bilmiyorum aile ve sosyal hizmetlerin İnternet sitesine baksanız Bi. Bebeğinize kimlik çıkarırken keşke yapsaydınız biz Ogün hallettik
Balyanakmomy Memur olup süt parası alan var mı bır de ne kadar yatıyor 8bin lira doğum yardımı alan var mı