ikizlerinannesi2985 esleminannesi2 yook hala doğum kanaması devam ediyor canım. 2-3 gün durur sonra tekrar başlar.
esleminannesi2 Omertugra20 benim de adet dönemlerim yoğun olmazdı şimdi çok yoğun sanki adet değilmiş gibi anlamadım 🤦🏻♀️
Mervelllaaa esleminannesi2 ben hemen sonra oldum 1 hafta bile yoktu arada 15 gün kadar sürdü ama ondan sonra hiç olmadım yaklaşık 3 buçuk ay oldu sanırım 🤷🏻♀️
ikiPrensesAnnesi20 esleminannesi2 doğumdan 2 hafta sonra bitti kanamam sonra 40 çıktı 43 gün oldum ondan sonra daha olmadım adet
sevval_5481 esleminannesi2 canım bende 40 ıım çıktıdaha sonrası adet oldum ve o gün bugünüdr birdaha olamıyorum 40 gün oldu
esleminannesi2 sevval_5481 benimde 40 günden bir hafta sonra falan tekrar oldu kaç gündür sürüyor bitmedi de ya bende olmayım istiyorum 🤦🏻♀️
MuhammedAmine esleminannesi2 Ben kırkım çıkmadan 30. Gün adet oldum . Lohusa kanamam 5-6 gün sürüp bitmişti .
esleminannesi2 ikiPrensesAnnesi20 benimde bi hafta arayla tekrar oldu adet mi normal kanama mı anlamadım 🤦🏻♀️
Aleynaneva esleminannesi2 ben doğum yaptım bir hafta oldum iki gün kesildi sonra devam etti şuan 1 ay 24 günlüğüz hâlâ kanamam var niye bitmiyor anlamış değilim 🤷🏼♀️
esleminannesi2 Aleynaneva gerçekten insan anlamıyor adet kanaması mı normal lohusalıkta olan kanama mı bende şaştım kaldım 🤦🏻♀️