Tugce_kls Bugün bebegım doğalı 21 gün oldu ama bebek kılo almıyor emzırıyorum sütüm de var ama kontrole gittik hiç kılo almamış aynı sorunu yaşayan var mı acaba
ErkekkAnnesii Tugce_kls canım normalde ilk günlerde kilo kaybedebilirler şişlik gidiyor vs inşallah sonradan toparlar doktorunuz ne dedi bu duruma
Eymenebrar Tugce_kls bizim öyle olmuştu 1 ay hiç almadı sonra mama başladık sabah ve akşam iki kez sonradan toprladı
Seyhan06 Tugce_kls bizdr bugün gittik doktora kilo alımı az dedi mama takviyesi yap dedi başladık bakalım benim bebek çok sık emmek istiyodu doymadığındandı galiba
Noblemom Aynı sıkıntı bendede var gündüz çok güzel yutkuna yutkuna emiyor ama akşam yetmiyor sanki süt 1 aylık olduk bugün iki öğün mama takviye yapıyorum kilosuda 4150 doğmuştu bugün4380 çıktı doktor mamaya zehir gözüyle bakıyor çok sinir oldum ama takviye ediyorum ben
Seyhan06 Noblemom benimde aynı ya zaman geçmeyince sütte olmuyo sabahları çok güzel süt oluyo akşam süt gelmiyo yemediğim içmediğim şey kalmadı süt aynı yetersiz
daisybebek Noblemom biz 3 aylığız ilk 1,5 ay akşamları ağladığı için mahvoldum resmen akşama sütüm kalmıyor diyordum annemin zoru ile tek ölçek mama veriyordum meğer gazı varmış yavrumun e bende stres yapınca ikimizde deli oluyorduk. Galactago aldım şükür ki artık stresde yapmıyorum bebeğim daha az gazlı daha iyiyiz. Yani akşama süt kalmıyor diye bişey yok aslında stres den öyle sanıyoruz
Tugce_kls Seyhan06 doktor bana da sureklı emzır. Uyuyor deme küçük bebekler uykuyu çok devlet karnı dosyada doymasada dıyor uyandır emzır dedı
Gulcanasil Tugce_kls 2 aylık olmak üzereyiz. doktorum kızsada mama veriyorum. Çünkü saatlerce emsede doymuyor ağlamaya devam ediyor. Önce emziriyorum üstünede 30-60 cc arası mama veriyorum.
Hafsaninannesii Tugce_kls geç kilo alıyor bizimki de gün boyunca emsin gece yatarken 1kez mama verin toparlanır
Tugce_kls Hafsaninannesii doğduğunda 3350 idi 3 gün sonra 3 kıloya düştü suan 21. Günlüğüz 3140 olmuşuz doğduğu kıloya bıle ulaşamamış
zeytingozlusaremm Tugce_kls cnm aynısını yaşadım aynı kilo aynı düşüş 1. Ayda 500 gr aldı sık sık emzirdim yarım saat 1 saat de sürekli bide kusuyordu sürekli 2. Ayda elhamdulillah 900 gr aldı lütfen bebeğini çok sık emzir bunu çok duyuyorsundur biliyorum ama sabır
Tugce_kls Mysunshines17 hayır emzırme danışmanına gönderdiler onun söylediği gibi emzirmeye başladım bakalım 10 sonra kontrol var insallah alır
UraSsmom Tugce_kls Benim oğlum 3. Aydan sonra kilo almaya başladı. Doktoru sütü yağlandıracak şeyler yememi söylemişti öyle de yaptım hala da emziriyorum iyi kilosu hatta Bi tık üstte. Üzülme daha çok yeni mamaya da başlama lütfen hemen, önce sütünü yağlandırmayı dene
UraSsmom Merve5627 Tugce_kls Oğlum 9 aylık hatırladığım kadarını söyleyin çünkü çok fazla şey yaptım sürekli araştırdım. İncir uyutmasıydı sanırım adı öyle bişey var ondan yaptım. En çok o dönemde kilo almıştı oğlum gerisini valla hatırlamıyorum burda yada nette araştırdım ne gördüysem yaptım Google yazın çıkar aslında. İlk 3 ay 500 550 gram almıştı, 3 aydan sonra 1 kilodan fazla aldı
daisybebek Merve5627 rezene iç günde 2-3 kupa, tahin helvası, tahin pekmez, havuç, incir ceviz, bulgur piavı, kimyon çayı. Bak bunları yap bol su iç erinme yani ve relax ol bak nasıl ayda 1,1-5 kilo alıyo bebek