tombikannesi tabikide sorabilirsin canım 😊 hiç endişelenme korkma sen Rabbime emanet et bebeklerini en iyisini ondan başka kimse bilemezz doktorlara kalacak olursan zaten onlar en kötü ihtimalleri söylüyorlar hep banada ilk başta öyle dediler kan çalma durumu daha nice kötü şeyler daha söylediler ameliyat olsa bile bebeklerden birinin ölme ihtimali olacağını bile demişlerdi benim bebeğimin birinde kan akımında sıkıntı olduğunu dediler kontrole her hafta gelmem gerektiğini eğer bu kan akımı iyice kötüye giderse İstanbul’a göndereceklerini söylemişler di dünyam başıma yıkıldı o an kaç gün ağladım ki eşim beni kendime getirdi elimi hep karnıma koyup bebeklerimi okuyordum çok dualar ettim ben yolumuda sonumuda bebeklerimi de Allah’a emanet etmiştim çok şükür elhamdülillah kan akımı sonradan düzeldi bizim ama erken doğum yaptım 33 haftalık doğdular en geç 30 haftalıkken almaya başla canım daha erken alma derim bizde sizin gibi düşündük ben erken doğum yaptım aniden sancım tuttu hiç eşya falan hiç biseyimiz yoktu alınan ben doğuma grdim eşim eşyaların hepsini gidip aldı geldi önemli olan bebeklerin sağ saglim doğmasi sizde içinizi ferah tutun Allah var keder yok 🤲