Mom06 ikikizannesi valla öyle en güzelide ona para vercek koca lazım 🙄 sorumsuz kocalar ağdayı bile hak etmiyo
Fethiiye Mom06 dun bende fazla buyuk surdum agdayi. Yarim saat onu cekmek icin ugrastim cesaret gelmedi korkudan. Aglicaktim en sonunda. Bebem agladi onun sesini duyunca yeter be diyip cektim 😅
Fethiiye Azizarifim yurt dışında yasıyorum internetten almistim ben. “Soyulabilir inci ağda” diye araştırabilirsiniz
Asenatt balyanakannesielif bende aletini almayı düşünüyorum memnun musunuz acaba sonuç verir mi evde ?
balyanakannesielif Asenatt vala eşimde kullanıyor vermeye başladı yeni aldık 14 şubatta kendim emzirmem bitince başlıcam ama philips lumea aldık biz indirimden bi bak istersen sende dene yani evde daha rahat yapılıyor gitmektense🙇♀️
Mom06 YagmurKocer valla bilmiyorum kızımdada var omuzlarda kulaklarda 😂 insallah hepsi dökülür hiç çıkmaz 😂
Asenatt balyanakannesielif tmm tşk ederim .Aynen zaten evden çıkmaya zamanım Yok 6 aylık ikizlerim var
Miraclemom Hamılelıgım boyınca da dogum sonrasında da kuaför. Ama doğum snrası korka korka 2 ay sonra gttım. En temizi bence kuaför.
NrYlmzTsr Hamilelikten once epilasyon yaptirdim. Artik oyle bir derdim yok 2.5 senedir😆 hic cikmadi daha.
Cekuli Mom06 ben makineyle alıyorum iki üç günde bi tek tük çıkanları duşta 1-2dk sürüyor sezaryenle doğum yaptım ilk duşumdan beri 2 duşta bir alıyorum 3-5 tel oluyor zaten canım hiç acımadı o yüzden
pasaminannesi06 Mom06 hep agdaya gittiğim icin sorun yaşamadım Doğumdan snra da sorun yasamadim cok sulur kanal bitti hemen gittim seseryan dikiş üzerimi 2. Gidişimde ancak aldirabildim cok şükür❤️
Icot balyanakannesielif sonuçları paylaşırsanız çok mutlu olurum. Evdekiler için pek etkili değil modern ağda sadece çıkma süresini uzatıyor vs diyorlar eşim alacaktı bu sebepten aldırmadım. Zaten tüm vücut lazere gittim sadece kalanlar için acaba alsam mı diyorum eve 🤷♀️
pasaminannesi06 Ben TEfal kase makinası sattım yıllarca çalıştık evet etkili önce jiletle temizleyip sonra atislarla azaltıyorsunuz düzenli kullanımda doğru sonuç alabilirsiniz