Gulsahgok Merhaba arkadaşlar 36 günlük kızım kabız oluyor diye aptamil mamasını bırakıp tavsiyeniz üzere hipp Mamaya geçtik fakat bu da 2 gündür kabızlık çekiyoruz ve kaka rengi çok açık acaba mamaya alışma süresi mi bu yoksa bu da mi yaramadı kızıma ne yapmamı önerirsiniz
damlahira Gulsahgok bebelac gold tavsiye ederim birde onu deneyin isterseniz benim kızım severek içiyor
Betulclsk Gulsahgok bizde de hipp kabızlık yaptı kaka rengi normalmış doktorumuz dedi ama yarım cay kaşığı sabah aksam zeytınyagı verdim mi düzeliyor😂
Nily Gulsahgok yeni doğanlarda genelde hipp faydalı oluyor. Mama değişimlerinde başınıza gelen süreç malesef var. O yüzden cok mama değişmek iyi değil Bende bebeğime ilk doğduğunda hipp verdim 3. Ayda bebelacgolda gectim dahada değiştirmedim
Gulsahgok damlahira ikisi arasında gitmiştim hipp veya bebelac arasında gitmiştim ne yapacagimi sastim
Betulclsk Gulsahgok herseyde inat ettim vermiycem diye doktor rezene verebilirsin dediği halde vermedim düşününce kullandığımız gaz damlalarından ne kdar zararlı olabilir sadece zeytinyağın kaliteli olması önemli ve tavsiyem mutlaka azıcık ısıt asidi kırılsın😅
Gulsahgok Betulclsk sizin evladinzda gaz olmamış umarım benim kızımda da düzelir zeytinyağı güzel oluyor
Gulsahgok Nily mamayı değiştirirken aynı sorunu yaşadınız mi acaba . Aptalında de kabız oluyrdu katı yapıyordu ama bu kadar degildi
Nily Gulsahgok gaz sorunu yaşadık biz içerken kıvranıyordu resmen🤦♀️ Kakasını zaten hergün yapan bir bebek değildi 2-3günde bir yapıyordu. Bazen sıvı bazdn daha kıvamlı ama hic aşırı katı yapmadı. Şuan 4bucuk aylık kakasını gün aşırı bazen hergün yapıyor. Bebelacgold kullanıyoruz şuanda memnunuz. Aptamille aynı firmanın ürünleri. Mühendisinoglu mama karsılastırmasındada aptalimille bebelacgold içerikleri aynıydı. O yüZden ben bebelacı tercih ettim. Fiyatı birazsha uygun hemde:) hipp sevmedi bi süre sonra o sebeple degıstırdım eger onu icmeye devam etseydi degıstırmezdim. Ama her bebekte farklı oluyor işte bian önce icerigi iyi bi mama belirleyip ondan devam edin. Mama değisimleri bebekleri etkiliyor
herseysensin Gulsahgok hipp aynı sekilde benim bebeğimi de kabız yaptı aptamil conformil öneririm gaz ve kabızlık için zaten
Gulsahgok herseysensin çocuktan çocuğa değişiyor sanırım aptamil kullanıyordum bende o kabız yapınca hipp Mamaya geçtim sanırım her bebekte farklı etki yapıyor