Yademveannesi GizemCanB Aa evet olabilir yatağın altına bir şey koymak çok mantıklı. Çok sağol canım 🙏🤗
Mavismila Yademveannesi aaayyyy çok umut verdiniz bana bu ayın 14 ümde kontrolümüz var bakalım bi doktorumuza söylicem inşallah biraz azaltır yaaaaa size çok dua ederim 😒😒😒😒
Yademveannesi Mavismila İnşaallah alırım duanı 🤗🤗 merak ediyorum fırsatın olursa denersen yazar mısın
Mavismila Yademveannesi mutlaka yazarım peki kullanmaya başladıktan ne kadar süre sonra etki görürüm canm
Bgmbgmbgm Yademveannesi ben de bacakları nerdeyse yataktan taşana kadar kullandım. Reflü probleminden ötürü.. zaten ek gıdaya geçince bu kusma olayı bitti bizim umarım sizin de biter🙏🏻
Yademveannesi Mavismila verdiğin ilk öğünde etki görürsün. Bu ilaç değil. Yediğini kusmaması için olan bir şey. O yüzden hemen etkisi oluyor. Kullanmaya başladığımız hafta 270 gram aldı kızım. Normalde 170 i geçmezdi
Mavismila Yademveannesi ay hadi bakalım yaaaa çok saol canım ben daha önce duymuştum aslında ama pek aklıma yatmamıştı alerjik bebeklerinde kullanabileceğini bilmiyordum açıkçası inanki artık yoruldum kolumda kusmasın diye taşıyıp mama içirmekten 😒😒😒
Yademveannesi Mavismila Çok haklısın. Biz de sürekli besle 40 dk kucakta tut dik yatır yine çıkarsın modlardaydık. Çok şükür çok daha iyiyiz. Dene bakalım faydası olur inşaallah 🤗