Cigdemino Gulsen96 Birsey yapılmayacaksa ne olacakmış peki? Hiç bilgim yok bu arada canım inşallah tecrübeli birileri yazar
Gulsen96 Cigdemino bilmiyorum canim ya bende caresiz kaldim.acaba tuzlu suyu fazlami doktum burnuna ondanmi sisdi?ya alerjisimi var ne bileyim aklima her sey geliyor.1 aylik falanken burnu tikanirdi deniz suyu dokuyodum
Cigdemino Gulsen96 serum fizyolojik öneriyor doktorlar. Onun zararı olacağını düşünmüyorum kuzum. İnşallah geçip gider kendiliğinden
Sirius-10 Gulsen96 merhaba benim bebeğimde de var malesef alerjik bi bebek sebebinin bu olduğunu söyledi doktor ve sadece sprey önerdi sizin nasıl oldu
Ecrintugce @Sirius-10 nasıl oldu bebeğiniz düzelme var mı? benim bebeğimde de var burunun deliğinin içindeki et şiş. Bende doktora götürücem çok aklıma takılıyor rahat nefes alamıyor diye.
Gulsen96 Ecrintugce hayir hic bisey yapmadik Kucukken serum damlatiyordum simdi izin vermiyor.havada cok gezdiriyoruz rahat nefes alsin diye.odayi havalandiriyoruz
Sirius-10 Ecrintugce sterimar kullanıyorum onun dışında odanın nemine dikkat ediyorum yapılabilecek de çok bişey yok aslında. Doktorun dediğine göre zaten büyüdükçe şişlik azalacak
1ben1eymen Ecrintugce Merhaba. Baya zaman oldu ama bebeğinizde ki burun içi eti şişmesinin sebebi neymiş? Birde belirtiler nelerdi?
asude456 Gulsen96 canım nasıl anlaşıldı sizin belirti neydi bizdede var sanırsam kamera ilemi baktı doktor
Gulsen96 asude456 merhaba canim.burun kanatlarini hep diklestiriyodu.kendim isikla baktim burnuna sismisti…sonra doktora gitdik oda evet sismis dedi hicbisey yazmadi.bide burun kemigi eyri dedi.ama onun konkayla bi ilgisi yok
1ben1eymen Gulsen96 Merhaba bebeğinizde ne gibi belirtiler vardı acaba? Benim bebeğimde 4 aydır geçmeyen hırıltı var. Burun içine ışıkla bakıyorum ve sanki burun içi etleri şiş gibi. Sebebi neymiş söylendi mi size?